Δύσκολες στιγμές για τον Κώστα Μπακογιάννη! Τι συνέβη;

Φωτογραφία -ντοκουμέντο!

Δύσκολες στιγμές για τον Κώστα Μπακογιάννη! Τι συνέβη;

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Κώστας Μπακογιάννης, αφού αντιεξουσιαστές με συνθήματα υπέρ Κουφοντίνα έχουν συγκεντρωθεί έξω από ταβέρνα στα Ανω Πετράλωνα όπου βρίσκεται.

Από τις 21:30 περίπου όταν πληροφορήθηκαν ότι ο Κώστας Μπακογιάννης συντρώγει με δημοτικούς συμβούλους του, μεταξύ των οποίων ο Λευτέρης Σκιαδάς και ο Νίκος Αβραμίδης, έσπευσαν από γειτονική κατάληψη στην πλατεία Μερκούρη και συγκεντρώθηκαν το απέναντι πεζοδρόμιο.

Από εκεί φωνάζουν συνθήματα υπέρ του αρχιεκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα και απαιτούν από τον Κ. Μπακογιάννη να αποχωρήσει.

Ο ίδιος φυσικά αρνείται και... δεν το κουνάει ρούπι. Κάτοικοι και θαμώνες της περιοχής που είναι εδώ και καιρό στέκι του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων έχουν επίσης σπεύσει και διαμαρτύρονται στους αντιεξουσιαστές.

Πηγή: iefimerida.gr

Κώστας Μπακογιάννης: Η τρυφερή αγκαλιά με τη Ντόρα μετά τη νίκη! «Γιε μου...»

Μια τρυφερή αγκαλιά από τη μητέρα του, Ντόρα, πήρε ο Κώστας Μπακογιάννης, μετά τη χτεσινή του νίκη στις εκλογές 2019! «Συγχαρητήρια, γιε μου!» του είπε μεταξύ άλλων!

Όπως ήταν φυσικό, η Ντόρα Μπακογιάννη έλιωσε στην αγκαλιά του Κώστα Μπακογιάννη και τον συνεχάρη για την πρωτιά του στον Δήμο Αθηναίων.

Συγχαρητήρια αγόρι μου! #athinapsila, έγραψε η πρώην υπουργός, στον λογαριασμό της στο facebook.

Η Ντόρα και ο Κώστας Μπακογιάννης

Τρελά γιόρτασε την επικράτηση του αδελφού της και η Αλεξία Μπακογιάννη. Αξιοσημείωτο είναι ότι λίγο αργότερα, ο Αλέξης Τσίπρας κήρυξε εκλογές!

Κοσιώνη - Μπακογιάννης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε δημόσια έξοδο!

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι, Κοσιώνη - Μπακογιάννης!

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης, ενάμιση χρόνο μετά το γάμο τους, όχι μόνο συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους, αλλά το δείχνουν και δημόσια!

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές, σε βραδινή τους έξοδο στο Ηρώδειο. Μπήκαν στον ίδιο χώρο χέρι - χέρι, ενώ κοιτάζονταν με την ίδια τρυφερότητα όλο το βράδυ.

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης