Φρικτός θάνατος για 48χρονη! Αποκεφαλίστηκε σε ασανσέρ!

Τι μοιραίο λάθος που έκανε με τα ακουστικά της...

Φρικτός θάνατος για 48χρονη! Αποκεφαλίστηκε σε ασανσέρ!

Φρικτός θάνατος για 48χρονη που αποκεφαλίστηκε σε ασανσέρ, με τις λεπτομέρειες να είναι ανατριχιαστικές....

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά πριν τις 8 το πρωί της περασμένης Δευτέρας όταν η 48χρονη έφτασε στο εργοστάσιο για την βάρδιά της.

Σύμφωνα με την αστυνομία η Σουσίλα Βισουακάρμα, όπως ήταν το όνομα της άτυχης 48χρονης, πιθανόν σκοτώθηκε όταν κόλλησαν τα ακουστικά της στην πόρτα του ασανσέρ που χρησιμοποίησε σε εργοστάσιο στην πόλη Βαντοντάρα στη δυτική Ινδία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Indian Express το κεφάλι της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στο ισόγειο και το άψυχο κορμί της στον τέταρτο όροφο του εργοστασίου στον οποίο εργαζόταν. Θυμάστε και αυτό; Παγκόσμιο πένθος! Πέθανε ο άνθρωπος που σημάδεψε τον 21ο αιώνα!

Η αστυνομία εξετάζει, επίσης, αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα και με τη λειτουργία του ανελκυστήρα.


Ένα δεύτερο σενάριο, που εξετάζεται, θέλει την 48χρονη να είναι αφηρημένη από το κινητό της τηλέφωνο και να επιχείρησε να βγάλει το κεφάλι της έξω από το ασανσέρ που συνήθως το χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά αντικειμένων.

Οριστικές απαντήσεις αναμένονται μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής της σορού της 48χρονης.

Θρήνος! Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα γνωστός τραγουδιστής!

Νεκρός εντοπίστηκε γνωστός τραγουδιστής μετά το αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε.

Τραγικές στιγμές για την οικογένεια του.

Ο Λατίνος popstar Γκαμπριέλ Ντινίς σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα ενώ επέστρεφε σπίτι για να είναι παρών στο πάρτι γενεθλίων της συντρόφου του. Ήταν μόλις 28 χρονών και γνώριζε απρόσμενη επιτυχία αφού το τελευταίο single του είχε 235 εκατ. θεάσεις στο Youtube.

Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα γνωστός τραγουδιστής!

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ένα βίντεο που ανήρτησε στα social media τον έδειχνε στο αεροπλάνο που συνετρίβη και ήταν το τελευταίο μήνυμα προς τους θαυμαστές του.

Το αεροπορικό δυστύχημα συνέβη στις 27 Μαΐου ενώ το αεροπλάνο απογειώθηκε από το Σαλβαδόρ με προορισμό την ανατολική επαρχία της Βραζιλίας, Μπαΐα. Όπως έγινε γνωστό, στο αεροσκάφος επέβαιναν ο καλλιτέχνης και δύο πιλότοι, ενώ το δυστύχημα συνέβη στα μισά της πτήσης και από άγνωστες αιτίες μέχρι στιγμής. Την επιβεβαίωση της τραγικής είδησης έκανε η εταιρεία μάνατζμεντ που τον εκπροσωπούσε.

Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα γνωστός τραγουδιστής!