Τραγωδία: Τουλάχιστον στους 55 οι νεκροί από τις πλημμύρες!

Μεγάλη τραγωδία!

Τραγωδία: Τουλάχιστον στους 55 οι νεκροί από τις πλημμύρες!

Τραγωδία με τουλάχιστον 55 νεκρούς από τις τελευταίες πλημμύρες, που συγκλόνισαν! Δεκάδες είναι οι αγνοούμενοι!

Δυστυχώς ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί!

Ο απολογισμός των θυμάτων στο Νεπάλ από τις κατακλυσμιαίες πλημμύρες και τις κατολισθήσεις των τελευταίων τριών ημερών ανήλθε σήμερα σε 55 νεκρούς, την ώρα που δεκάδες άνθρωποι αγνοούνται και έχουν τραυματιστεί.

Δέκα χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, καθώς σφοδρές βροχοπτώσεις πλήττουν πολλές περιοχές στο Νεπάλ από την Πέμπτη, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια, να καταστραφούν γέφυρες και δρόμοι σε ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Φονική καταιγίδα στην Χαλκιδική: Απίστευτο! Πατέρας και γιος βρέθηκαν νεκροί αγκαλιασμένοι!

Νεπάλ: 33 τραυματίες και 30 αγνοούμενοι

Σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαιώνεται ότι 55 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 33 τραυματίστηκαν. Τουλάχιστον 30 άνθρωποι αγνοούνται.

Και η βορειοανατολική πολιτεία Άσαμ της Ινδίας βρέθηκε στο στόχαστρο της κακοκαιρίας, που προκάλεσαν οι μουσώνες, όπου τουλάχιστον 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι εκτοπίστηκαν και 10 σκοτώθηκαν. Επιπλέον, στο Τσιταγκόνγκ του Μπανγκλαντές καταγράφθηκαν 10 θάνατοι, ενώ ο αριθμός των εκτοπισμένων ανέρχεται σε 500.000, καθώς 200 χωριά χάθηκαν κάτω από τα λασπόνερα.

Οικογενειακή τραγωδία! Πήγαν στη θάλασσα και πνίγηκαν όλοι!

Τραγωδία! Οικογένεια πήγε στη θάλασσα για μπάνιο και πνίγηκαν όλοι!

Την Παρασκευή (12/7) συνέβη στην κατεχόμενη Καρπασία μια οικογενειακή τραγωδία, καθώς τέσσερα από τα πέντε μέλη μιας οικογένειας έχασαν την ζωή τους την ώρα του μπάνιου.

Οι γονείς με τα τρία παιδιά τους είχαν πάει για κολύμπι, αλλά τους παρέσυραν τα κύματα και ενώ προσπαθούσε ο ένας να σώσει τον άλλο πνίγηκαν. Απέραντη θλίψη στην Πολεμική Αεροπορία! Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο...

Νεκροί ανασύρθηκαν ο πατέρας Ραμαζάν Κατιρτζί 48 ετών, η μητέρα Φιλίζ 40 ετών, η κόρη Μερβέ 18 ετών και ο 13χρονος γιος της οικογένειας. Το τρίτο παιδί της οικογένειας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Οι Αρχές κάλεσαν τους πολίτες να είναι προσεκτικοί στην κολύμβηση και να μην μπαίνουν στην θάλασσα όσο υπάρχει κύμα, ενώ παράλληλα εκφράστηκαν τα συλλυπητήρια στους οικείους των νεκρών.

Έπεσαν πυροβολισμοί στο Χαϊδάρι! Βρέθηκε νεκρός ο Αλβανός!

Βρέθηκε νεκρός ο Αλβανός που φαίνεται να είχε ανάμειξη με τους πυροβολισμούς που έπεσαν στο Χαϊδάρι! Τι συνέβη;

Ο 33χρονος Αλβανός έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στην πλάτη και μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισε ένας περαστικός. Ηταν πεσμένος στο έδαφος, στην οδό Αγίας Μαύρας στο Χαϊδάρι και ο διερχόμενος άνδρας ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1. Η ΔΑΑ διενεργεί προανάκριση για αυτή την υπόθεση.