Τάσος Αρνιακός: Προειδοποιεί για τον "Αντίνοο"! Θα έχει άγριες διαθέσεις! (Βίντεο)

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την κακοκαιρία!

Τάσος Αρνιακός: Προειδοποιεί για τον

Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για τον "Αντίνοο", ο οποίος έρχεται να χτυπήσει με άγριες διαθέσεις!

Η αναλυτική πρόγνωση του μετεωρολόγου για τον καιρό τις επόμενες ώρες!

Ο Τάσος Αρνιακός παρουσιάζει τον καιρό στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί»!

H κακοκαιρία συνεχίζει να σαρώνει την χώρα και κυρίως το βόρειο κομμάτι της με τις καταιγίδες και το χαλάζι να είναι το κύριο χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας! Είχε κρούσει από χθες τον κώδωνα του κινδύνου!

Πόσο θα κρατήσουν οι άσχημες καιρικές συνθήκες και ποιες περιοχές θα χτυπήσουν περισσότερο;

Δείτε το βίντεο


Καιρός: Τεράστια προσοχή! Άκρως επικίνδυνο το επόμενο 36ωρο λόγω του "Αντίνοου"!

Τεράστια προσοχή χρειάζεται με τον καιρό το επόμενο 36ωρο, το οποίο είναι άκρως επικίνδυνο λόγω του "Αντίνοου"!

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας, καθώς και στην Αττική προβλέπει σήμερα Τρίτη η ΕΜΥ, ημέρα κατά την οποία θα επηρεάσει το κυρίως κύμα της καταιγίδας Αντίνοος τη χώρα μας.

Τα εντονότερα φαινόμενα αναμένονται από το απόγευμα της Τρίτης και κατά τη διάρκεια της νύχτας, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Ακολούθως, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται.

Το σφοδρότερο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να ξεκινήσει από το απόγευμα επηρεάζοντας το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία, τη Δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και πιθανώς πρόσκαιρα την Κεντρική Μακεδονία.

Από τις βραδινές ώρες θα επηρεαστεί η Θεσσαλία, η Ανατολική Στερεά και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη οι Σποράδες και η κεντρική και βόρεια Εύβοια. Έκτακτο από την ΕΜΥ: Ποια περιοχή θα "κατασπαράξει" ο "Αντίνοος";

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης τα έντονα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν και μέχρι το μεσημέρι θα περιοριστούν στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά και πιθανώς την Εύβοια με εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.

Στους χάρτες που ακολουθούν φαίνεται ότι θα επηρεαστεί και η Αττική (κυρίως η δυτική και βόρεια), πιθανώς πρόσκαιρα τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη.

Καιρός: Τεράστια προσοχή! Άκρως επικίνδυνο το επόμενο 36ωρο λόγω του Καιρός: Τεράστια προσοχή! Άκρως επικίνδυνο το επόμενο 36ωρο λόγω του Καιρός: Τεράστια προσοχή! Άκρως επικίνδυνο το επόμενο 36ωρο λόγω του Καιρός: Τεράστια προσοχή! Άκρως επικίνδυνο το επόμενο 36ωρο λόγω του Καιρός: Τεράστια προσοχή! Άκρως επικίνδυνο το επόμενο 36ωρο λόγω του Καιρός: Τεράστια προσοχή! Άκρως επικίνδυνο το επόμενο 36ωρο λόγω του