Έγκλημα Περιστέρι: Συγκλονίζουν οι μάρτυρες! «Ήταν 1,5 ώρα μαζί στην καφετέρια και....»!

Έγινα μπροστά στα μάτια θαμώνων! Δεν μπορούν να συνέλθουν!

Έγκλημα Περιστέρι: Συγκλονίζουν οι μάρτυρες! «Ήταν 1,5 ώρα μαζί στην καφετέρια και....»!

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το έγκλημα στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη. Η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια των θαμώνων οι οποίοι είναι σοκαρισμένοι από το περιστατικό.

Η δολοφονία φαίνεται πως είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Αυτόπτης μάρτυρας με τις δηλώσεις που έκαναν στην κάμερα του ΑΝΤ1 συγκλονίζουν.

«Εμείς δουλεύουμε σε μαγαζί δίπλα, στον πρώτο πυροβολισμό πεταχτήκαμε έξω. Προλάβαμε τον δράστη μέσα στο καφέ, ο οποίος έβγαινε τρέχοντας από την μπροστινή πόρτα. Του είχε ρίξει άλλες δύο πιστολιές. Η πρώτη ήταν στην πλάτη, μετά του έριξε άλλες δύο στην πλάτη. Συνέχισε να τον χτυπάει με το όπλο στο κεφάλι ενώ ήταν ήδη πυροβολημένος ο άνθρωπος».

Και πρόσθεσε: «Ήταν 1,5 ώρα μαζί στην καφετέρια. Έφυγε και ξαναήρθε μέσα σε δύο λεπτά, κάθονταν δύο φίλοι μου στο διπλανό τραπέζι. Γύρισε, μπήκε από την πλαϊνή τζαμαρία του μαγαζιού, πήδηξε, λέει στον κόσμο μην φοβηθείτε, δεν θα σας πειράξω. Τον πυροβόλησε μία φορά στην πλάτη και μετά δύο στο κεφάλι. Τον χτύπησε με το όπλο και έφυγε μέσα στα στενά».

Μάνος Παπαγιάννης: Δολοφονία σοκ στην καφετέριά του! Εικόνες που κόβουν την ανάσα!

Δολοφονία σοκ συνέβη στην καφετέρια που έχει ο Μάνος Παπαγιάννης και οι πρώτες εικόνες κόβουν την ανάσα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο δράστες που επέβαιναν σε μία μηχανή, έφτασαν έξω από την καφετέρια, η οποία ανήκει σε γνωστό ηθοποιό και βρίσκεται στην οδό Περικλέους.