Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι!

Κρίσιμη η κατάσταση υγείας της!

Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι!

Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι!

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου, σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία έπεσε από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Τριανδρία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 83χρονη γυναίκα μεταφέρεται διασωληνωμένη, μετά από την πτώση της από το διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως με την κατάστασή της να κρίνεται σοβαρή. Άγρια ληστεία με θύμα γιαγιάκα! Της πήραν μέχρι και τη βέρα της!

Το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ερευνάται από τις αρχές.

Πηγή: protothema.gr

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που έζησε τον τρόμο με ένοπλους ληστές στη Βούλα!

Αυτός είναι ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος έζησε χθες το βράδυ τον τρόμο με ένοπλους ληστές στο σπίτι του στη Βούλα!

Οι δράστες φορούσαν κουκούλες και γάντια, όταν εισέβαλαν στην κατοικία του!

Ο επιχειρηματίας που έζησε τον τρόμο μέσα στο σπίτι του είναι σύμφωνα με το E-reportaz ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος παλαιότερα είχε εταιρία με κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές!

Οι ληστές τελικά άρπαξαν χρυσαφικά, κοσμήματα, πολύτιμα ρολόγια καθώς και χρηματικό ποσό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τιτίκα Σαριγκούλη: Συνεργός σε ληστεία!

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι οι ληστές να ήταν ιδιαίτερα… «διαβασμένοι», καθώς οι κινήσεις τους έδειξαν ότι, πιθανότατα, παρακολουθούσαν στενά τη μονοκατοικία -ή και τον επιχειρηματία- το τελευταίο διάστημα.

Μύκονος: Ληστεία σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία! Του άδειασαν τη μεζονέτα!

Ληστεία στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία στη Μύκονο, με τους δράστες να αρπάζουν μεγάλο χρηματικό ποσό!

Πώς συνέβη το περιστατικό;

«Φτερά» έκαναν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας από το σπίτι Γάλλου επιχειρηματία στη Μύκονο, ο οποίος έκανε διακοπές στο κοσμοπολίτικο νησί.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος στις αρχές, άγνωστοι διέρρηξαν την πόρτα της ενοικιαζόμενης μονοκατοικίας όπου διέμενε, την ώρα που εκείνος έλειπε από το σπίτι.

Οι δράστες φαίνεται ότι παρακολουθούσαν το σπίτι και όταν είδαν τον επιχειρηματία να φεύγει εισέβαλαν σε αυτό.

Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα από τα σημεία που έψαχναν οι «ποντικοί», ενώ «σαρώνουν» την περιοχή για κάμερες ασφαλείας. Πρόσφατα Ελληνίδα ηθοποιός πέρασε δύσκολα, όταν έπεσε θύμα ληστείας!