Μεγάλη έκρηξη στο κέντρο πόλης! Φόβοι για δεκάδες νεκρούς!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Μεγάλη έκρηξη στο κέντρο πόλης! Φόβοι για δεκάδες νεκρούς!

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης της Καμπούλη στο Αφγανιστάν. Υπάρχουν φόβοι για δεκάδες νεκρούς, αφού ήταν ώρα αιχμής.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε την Κυριακή στο κέντρο της Καμπούλ, στη διάρκεια της ώρας αιχμής, δήλωσαν Αφγανοί αξιωματούχοι.

Ένας από τους αξιωματούχους εξέφρασε φόβους για απώλειες καθώς η έκρηξη σημειώθηκε την ώρα που οι εργαζόμενοι επέστρεφαν στα σπίτια τους από τη δουλειά.

Σοκ! Έκρηξη σε πολυκατοικία! Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί!

Τοπικά ειδησεογραφικά δίκτυα μετέδωσαν πλάνα που δείχνουν καπνό να υψώνεται πάνω από το σημείο της έκρηξης.

Μεγάλη έκρηξη στο κέντρο πόλης! Φόβοι για δεκάδες νεκρούς!

Συναγερμός στην Χαλκιδική μετά από έκρηξη σε σκάφος! Παιδί εκτοξεύθηκε μέσα στη θάλασσα και...

Συναγερμός στην Χαλκιδική μετά από έκρηξη σε σκάφος. Παιδί εκτοξεύθηκε στην θάλασσα λόγω του ωστικού κύματος και τραυματίστηκε.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στην παραλία Άγιος Ιωάννης, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, όταν σημειώθηκε έκρηξη στη μηχανή σκάφους τύπου Κρισ Κραφτ, στο οποίο επέβαινε μία οικογένεια με πέντε άτομα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από την έκρηξη δημιουργήθηκε ωστικό κύμα, το οποίο έριξε το ένα παιδί στη θάλασσα, ενώ από την πτώση στο νερό, τραυματίστηκαν η μητέρα και τα δύο παιδιά.

Σημειώνεται ότι το σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων λουόμενων, λίγα μέτρα μόλις από την παραλία.

Το σκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς. Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Πηγή: athenamagazine.gr

Σοκ! Έκρηξη σε πολυκατοικία! Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί!

Σοκάρει η είδηση για μια νέα έκρηξη σε πολυκατοικία! Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί!

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο νησί Έλμπα της Τοσκάνης από έκρηξη διώροφης πολυκατοικίας, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο τελευταίος εξ αυτών, ένας άντρας 76 ετών, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πίζας με εγκαύματα στο 90% του σώματός του, ωστόσο δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα. Έκτακτο: Έκρηξη σε μπαρ στο Καβούρι!

Τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της έκρηξης, έχασαν ένας 68χρονος άντρας και η 76χρονη σύζυγός του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η διαρροή αερίου ήταν η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη στην πολυκατοικία και οδήγησε στον θάνατο τρεις ανθρώπους.

 Σοκ! Έκρηξη σε πολυκατοικία! Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί!

Μακελείο στην Κίνα: 10 νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο αερίου!

10 νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο αερίου! Έγινε μακελειό στην Κίνα!

Η έκρηξη που σημειώθηκε στο εργοστάσιο της πόλης Yima ήταν τόσο ισχυρή, που, σύμφωνα με αναφορές, έσπασαν τα τζάμια σε απόσταση τουλάχιστον τριών χιλιομέτρων

Τραγικό θάνατο βρήκαν 10 εργαζόμενοι σε εργοστάσιο στην Κίνα, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου.

Η λίστα των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί, καθώς πέντε άνθρωποι αγνοούνται και άλλοι 19 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, φέροντας σοβαρά έως και κρίσιμα για τη ζωή τους τραύματα.

Η έκρηξη που σημειώθηκε στο εργοστάσιο της πόλης Yima ήταν τόσο ισχυρή, που, σύμφωνα με αναφορές, έσπασαν τα τζάμια σε απόσταση τουλάχιστον τριών χιλιομέτρων, ενώ οι πόρτες του εκτοξεύθηκαν στο διπλανό εργοστάσιο.

Σε κοντινή απόσταση λειτουργεί μονάδα επεξεργασίας πετρελαίου, η οποίος διέκοψε τις εργασίες της για προληπτικούς λόγους.