Φρίκη! Άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον της οικογένειας της πρώην συζύγου του! Άφησε πίσω του 6 πτώματα!

Μεταξύ αυτών και ένα παιδί!

Φρίκη! Άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον της οικογένειας της πρώην συζύγου του! Άφησε πίσω του 6 πτώματα!

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον της οικογένειας της πρώην συζύγου του! Άφησε πίσω του 6 πτώματα!

Η δολοφονία έγινε το βράδυ της Πέμπτης (1/8) μέσα στο σπίτι και ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία!

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε περίπου στις 21:30 [22:30 ώρα Ελλάδας] από κατοίκους, που άκουσαν πυροβολισμούς. Επιτόπου βρέθηκαν τα πτώματα έξι ανθρώπων, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε από την αστυνομική διεύθυνση του Ζάγκρεμπ.

Τα πτώματα κείτονταν μέσα σε σπίτι στη συνοικία Κάιζεριτσα, στο νότιο τμήμα της κροατικής πρωτεύουσας. Η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, διαπίστωσε φωτοειδησεογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου. Φρικιαστικό έγκλημα! Έφαγε το μυαλό, την καρδιά και τους πνεύμονες της πρώην του!

Τα θύματα ήταν «δύο άνδρες, τρεις γυναίκες κι ένα παιδί δέκα ετών», δήλωσε στον Τύπο, σε μικρή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος, ο επικεφαλής της αστυνομίας του Ζάγκρεμπ, ο Μάρκο Ράσιτς.

Πρόσθεσε ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν επίσης ένα βρέφος, το οποίο είναι σώο.

«Κατά τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, επρόκειτο για μια οικογένεια», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματικός της αστυνομίας που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Αρχικά, κροατικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει πως ανάμεσα στα θύματα ήταν τέσσερα παιδιά.

«Ένα πρόσωπο που βαρύνουν υποψίες ότι συνδέεται με το έγκλημα αυτό αναζητείται εντατικά. Όλη η δύναμη της αστυνομίας συμμετέχει σε αυτό το ανθρωποκυνηγητό καθ’ άπασα την επικράτεια της Κροατίας», ανέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας Ράσιτς, ο οποίος σημείωσε εξάλλου πως το κίνητρο του δράστη του μακελειού είναι ακόμη άγνωστο.

Έγκλημα σοκ στο Σίδνεϊ: 25χρονη αποκεφάλισε τη μητέρα της και πέταξε το κεφάλι στην αυλή του γείτονα!

Έγκλημα σοκ έχει συγκλονίσει τις Αρχές στο Σίδνεϊ, αφού 25χρονη αποκεφάλισε τη μητέρα της και πέταξε το κεφάλι στην αυλή του γείτονα!

Η Τζέσικα Καμιλιέρι εντοπίστηκε στο σπίτι της βουτηγμένη στο αίμα και μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική για αξιολόγηση.

Η 25χρονη γυναίκα από το Σεν Κλερ του Σίδνεϊ, κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας της, Ρίτας, στην οποία επιτέθηκε στην κουζίνα το βράδυ του Σαββάτου.

Η Τζέσικα δεν επικαλέστηκε το δικαίωμά της να ζητήσει εγγύηση και να αφεθεί ελεύθερη, ενώ ο δικηγόρος της δήλωσε πως η νεαρή γυναίκα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Αμέσως μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική, όπου θα παραμείνει μέχρι να εμφανιστεί για δεύτερη φορά στο δικαστήριο, μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Κατά την πρώτη της απολογία, η 25χρονη Τζέσικα Καμιλιέρι, υποστήριξε μέσω βίντεο, ότι δεν πρόλαβε να καθαριστεί από το αίμα, διότι δεν μπορούσε να κουνήσει σωστά τα δάκτυλά της, ενώ δήλωσε ότι έχει αυτισμό, διπολική διαταραχή και άγχος, ζητώντας να λάβει την απαιτούμενη θεραπεία σε ψυχιατρείο. Φρικιαστικό έγκλημα στην Κάρπαθο: Τον σκότωσε με 9 μαχαιριές και προσπάθησε να κρυφτεί σε βραχονησίδα!

Έγκλημα σοκ στο Σίδνεϊ: 25χρονη αποκεφάλισε τη μητέρα της και πέταξε το κεφάλι στην αυλή του γείτονα!

Από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι στο συγκεκριμένο σπίτι είχαν συμβεί και άλλα βίαια επεισόδια, με τους γείτονες να καλούν την αστυνομία για να επέμβει.

Φρίκη στον Βόλο! Τον μαχαίρωσε μπροστά στα παιδιά του!

Φρίκη στον Βόλο! Ένας άνδρας έτρωγε με έναν φίλου του και στην συνέχεια τον μαχαίρωσε μπροστά στα παιδιά του!

Ένας καβγάς που κατέληξε σε άγριο φονικό στη Νέα Αγχίαλο.

Δύο φίλοι που έτρωγαν και έπιναν μαζί, τσακώθηκαν και ο ένας τράβηξε μαχαίρι. Μπροστά στο έγκλημα ήταν τα παιδιά του θύματος. Αποτρόπαιο! Γνωρίστηκαν στο Instagram, την σκότωσε και...

Σε φονικό κατέληξε ένας καβγάς μεταξύ δύο ανδρών στη Ν. Αγχίαλο σήμερα το μεσημέρι και την τελευταία του πνοή άφησε στις 4.30 το απόγευμα, καθοδόν προς το Νοσοκομείο Βόλου, ένας άνδρας, τον οποίο πιο πριν χτύπησε με μαχαίρι ένας φίλος του στο σπίτι του οποίου βρισκόταν έτρωγαν και έπιναν μαζί.

Σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του magnesianews.gr, οι δύο άνδρες, που είναι Έλληνες, βρισκόταν στο σπίτι του δράστη και ενώ έτρωγαν και έπιναν, μάλωσαν για άγνωστη αιτία λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, και ο δράστης, που επίσης είναι Έλληνας, τράβηξε μαχαίρι και έπληξε τον φίλο του μπροστά στα δύο παιδιά του που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, αλλά στον δρόμο εξέπνευσε.

Με τη δολοφονία ασχολείται η Αστυνομία και τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: pronews.gr