Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στον «Ευαγγελισμό» θα εμβολιαστούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα

Αυτή είναι η ημερομηνία που θα κάνουν το εμβόλιο

Στον «Ευαγγελισμό» θα εμβολιαστούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 18.12.2020 23:33
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στις 28 Δεκεμβρίου φαίνεται πως θα εμβολιαστεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του STAR, το πρωθυπουργικό ζεύγος θα στείλει έτσι ένα μήνυμα στους πολίτες πως το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

Ποιος άλλος θα κάνει το εμβόλιο εκτός του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη

Νωρίτερα, το εμβόλιο θα κάνει ο Δημήτρης Πιστόλας, ο διευθυντής της νοσηλευτικής υπηρεσίας του «Ευαγγελισμού».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε νωρίτερα ότι το εμβόλιο της Pfizer θα βρίσκεται στη χώρα μας στις 26 Δεκεμβρίου και από την επομένη, στις 27, θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν θα είναι μία νοσηλεύτρια και ένας ηλικιωμένος συμπολίτης μας.

Μητσοτάκης - Εμβολιασμός: Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι ετοιμασίες

Τηλεδιάσκεψη με αντικείμενο το σχέδιο εμβολιασμού των πολιτών κατά του κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη διάρκειά της εξετάστηκε η προετοιμασία για την παραλαβή-αποθήκευση και διανομή του εμβολίου, η εξειδίκευση του τρόπου ειδοποίησης και η διαδικασία με την οποία οι πολίτες θα κλείνουν ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα.

Οι ετοιμασίες θα έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου, ώστε να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί αμέσως μετά την παραλαβή του εμβολίου ύστερα από την έγκρισή του από την Ε.Ε. Την τηλεδιάσκεψη απασχόλησε επίσης η εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών.

Στην τηλεδιάσκεψη έλαβαν μέρος ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Επίσης, συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης, ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή Μιχάλης Μπεκίρης και ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Μάλιστα, στόχος των haker έγινε ήδη το εμβόλιο της Pfizer!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εμβόλιο Κορωνοϊόυ: Ο Μητσοτάκης ζητά την προσοχή για τον εμβολιασμό

Κορωνοϊός: Σοβαρά αλλεργικά συμπτώματα σε δύο ανθρώπους που έκαναν το εμβόλιο στη Βρετανία

Share