Κολωνός: Σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά που συνελήφθη για το βιασμό της 12χρονης

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη για τον 36χρονο τέταρτο συλληφθέντα για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Όπως έγινε γνωστό είναι εργαζόμενος - διοικητικός υπάλληλος - στο νοσοκομείο Μεταξά.

Ο Θάνος Πλεύρης λοιπόν σύμφωνα με το protothema.gr έδωσε εντολή να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Να σημειωθεί πως σήμερα 16/10 οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψή του.

Ο 36χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα 17/10, ημέρα που αναμένεται να απολογηθεί και η μητέρα της 12χρονης και ο 33χρονος που έχει επίσης συλληφθεί για τον βιασμό του κοριτσιού.

Κολωνός σύλληψη 36χρονου
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

«Ο αλήτης που είσαστε μαζί είναι παιδεραστής» - Συγκλονίζουν τα μηνύματα της θείας στην σύζυγο του 53χρονου

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις αναφορικά με την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό καθώς ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια. Μάλιστα, στην εκπομπή, «T-Live» προβλήθηκε ένα ακόμη ρεπορτάζ στο οποίο δείχνει συνομιλία της θείας της ανήλικης με τη σύζυγο του 53χρονου κατηγορούμενου.

Στις 3 Σεπτεμβρίου η θεία του κοριτσιού ενημερώνει τη σύζυγο του 53χρονου ότι ο άνδρας της είναι παιδεραστής και της στέλνει τη φωτογραφία του προφίλ του.

Κυρία…, ο αλήτης που είσαστε μαζί είναι παιδεραστής

Στη συνέχεια η θεία προωθεί στη σύζυγο τα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στο 12χρονο κορίτσι.

53χρονος: Ποια εφαρμογή; Το έσβησες γιατί έχεις νεύρα… γιατί τι έγινε; Μπες what’s up. Δεν απαντάς;;; (…) Καλά έκανες… Να περνάς καλά μικρό.

53χρονος: Τι θα γίνει, θα στείλεις βίντεο;

Καλημέρα… σίγουρα έστειλες;;; Δεν ήρθε κάτι.

Ήρθε η μητέρα σου στο μαγαζί να δουλέψει αύριο αλλά είχα κανονίσει να έρθει άλλη… Της έδωσα το μεροκάματο και θα έρθει άλλη μέρα … Αν μου το έλεγε, δεν θα έλεγα στη … να έρθει, τα είπαμε πολλή ώρα, ωραία περάσαμε! Ρε πας καλά;