Κολωνός: Στον εισαγγελέα ο 33χρονος τρίτος βιαστής - Πότε θα απολογηθεί

Συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
EUROKINISSI
EUROKINISSI

Προθεσμία για την Δευτέρα 17/10 πήρε ο 33χρονος που κατηγορείται για βιασμό της 12χρονης. Ο άνδρας οδηγήθηκε σήμερα Σάββατο 15/10 ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Ο 33χρονος όπως προέκυψε από την έρευνα, συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια συναντήθηκε τουλάχιστον δύο φορές μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων.

Τις επόμενες ώρες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέα εντάλματα συλλήψεων καθώς η Αστυνομία έχει φτάσει στα ίχνη 3-5 ατόμων που φέρονται να ήταν πελάτες του κυκλώματος.

Ιερέας, πολιτικός και δημοσιογράφος, οι τρεις νέοι εμπλεκόμενοι

Αφού πλέον υπάρχουν μαρτυρίες που "καίνε" την μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η κατάσταση φαίνεται πως έχει ξεφύγει, ενώ είναι φανερό πως πρέπει να αναζητηθούν πολλά περισσότερα στοιχεία μέχρι να βγει στη φόρα η αλήθεια.

Σύμφωνα, όμως, με την Super Κατερίνα, οι Αρχές ανακάλυψαν άλλα τρία πρόσωπα που είχαν επαφές με την κοπέλα, καθώς επιθυμούσαν να κλείσουν ραντεβού μαζί της και σε αυτούς περιλαμβάνεται ένας ιερέας, ένας πολιτικός τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και ένας δημοσιογράφος. Στο σημείο αυτό έφτασαν μέσω του υλικού που υπήρχε στο τηλέφωνο του 53χρονου δράστη.

«Υπάρχει υλικό για το ποιος έμπαινε και έβγαινε από το μαγαζί του, από κατάστημα που ήταν κοντά και ο ιδιοκτήτης αρνείται να δώσει το υλικό αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της εκπομπής εξήγησε πως έγινε γνωστό το όνομα άλλων δύο ανήλικων παιδιών και συγκεκριμένα κοριτσιών που βιάστηκαν από τον ίδιο άνδρα.