Σοκ στο Πέραμα: Έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από 15 άτομα!

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Σοκ στο Πέραμα: Έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από 15 άτομα!

Σοκ επικρατεί στο Πέραμα. Άνδρας έπεσε θύμα επίθεσης και άγριου ξυλοδαρμού από 15 άτομα στο λιμανάκι Αλιέων.

πως έγινε γνωστό, χθες το μεσημέρι ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Περάματος από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για το περιστατικό του ξυλοδαρμού του 33χρονου με τη χρήση λοστών και ροπάλων από ομάδα δεκαπέντε ατόμων που είχαν καλύψει τα πρόσωπα τους φορώντας κράνη.

Η επίθεση διαπράχθηκε στο λιμανάκι Αλιέων Περάματος ενώ το θύμα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ για νοσηλεία στο Αγγειοχειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου Αττικόν. Σοκ στο Λιτόχωρο! Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος!

Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί το Γραφείο Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Θύμα κλοπής πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας στο κέντρο της Αθήνας!

Θύμα κλοπής στο κέντρο της Αθήνας έπεσε πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας. Την άσχημη αυτή εμπειρία μοιράστηκε δημόσια.

Ένα γεγονός που, όπως ο Γιώργος Κορρές αναφέρει, του δημιούργησε αίσθημα ντροπής απέναντι σε δύο συνεργάτες του από την Ασία, τους οποίους φιλοξενούσε και τους οποίος είχε βγάλει έξω για να τους γνωρίσει τη Αθήνα το βράδυ.

Ο Γιώργος Κορρές στην ανάρτησή του, περιγράφει πώς έπεσαν θύμα κλοπής, στις 8 η ώρα το απόγευμα της Πέμπτης, στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, μια ώρα όπου κυκλοφορούν εκατοντάδες άνθρωποι.

Θύμα κλοπής γνωστός αστρολόγος! Οι πρώτες πληροφορίες...

Θύμα κλοπής πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας

Εκτός από τη ντροπή, ο Γιώργος Κορρές νιώθει και… ενοχές, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, καθώς δεν μπόρεσε να προστατέψει τους συνεργάτες τους.

undefined