Φρίκη και αποτροπιασμός! Διαμέλισαν 19χρονη στρίπερ και πέταξαν τα μέλη της από το μπαλκόνι!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Φρίκη και αποτροπιασμός! Διαμέλισαν 19χρονη στρίπερ και πέταξαν τα μέλη της από το μπαλκόνι!

Φρίκη και αποτροπιασμός έχει προκληθεί με την είδηση ότι διαμέλισαν 19χρονη στρίπερ και πέταξαν τα μέλη της από το μπαλκόνι!

Σύμφωνα με την αστυνομία η νεαρή κοπέλα ονομαζόταν Ελιζαβέτα και εργαζόταν ως στρίπερ.

Την «τρέλανε» η ζήλια και σκότωσε την 17χρονη αδελφή της! Της έβγαλε τα μάτια και τη μαχαίρωσε 189 φορές!

«Ήταν τρομακτικό. Πρώτα πέταξαν μια σακούλα με τα ματωμένα ρούχα και μετά πέταξαν το κομμένο κεφάλι» δήλωσε ένα 15χρονος αυτόπτης μάρτυρας.

Φρίκη και αποτροπιασμός! Διαμέλισαν 19χρονη στρίπερ και πέταξαν τα μέλη της από το μπαλκόνι!

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 38χρονος ένοικος του πολυόροφου κτηρίου. Ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη 19χρονη ήταν η σύντροφος του 38χρονου.

Ορισμένες από τις σακούλες με τμήματα της σορού της 19χρονης προσγειώθηκαν στην στέγη της εισόδου του 15ορόφου κτηρίου.

Φρίκη και αποτροπιασμός! Διαμέλισαν 19χρονη στρίπερ και πέταξαν τα μέλη της από το μπαλκόνι!

Η αστυνομία της Ρωσίας αναζητά πληροφορίες για τη φρικιαστική αυτή υπόθεση ανάμεσα στους ενοίκους του κτηρίου αλλά και σε αυτόπτες μάρτυρες.

Φρίκη! Δολοφόνησαν 22χρονη Youtuber! Βρέθηκε νεκρή σε...

Φρίκη επικρατεί με την είδηση πως δολοφόνησαν 22χρονη Youtuber. Βρέθηκε νεκρή σε παραλία.

Μάλιστα, η κοπέλα πριν αφήσει την τελευταία της πνοή ειδοποίησε τους γονείς της, ωστόσο δεν πρόλαβαν να την σώσουν.

Η youtuber, εντοπίστηκε δολοφονημένη σε παραλία από άγνωστους δράστες. Το σώμα της βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και εξετάζεται το ενδεχόμενο της απαγωγής. Νεκρή βρέθηκε και η «Κιμ Καρντάσιαν» του οργανωμένου εγκλήματος!

«Θα με σκοτώσουν. Αν σκοτωθώ να αναφέρετε αυτό το μέρος. Είναι στον δρόμο για το Ελ Σαλβαδόρ», είπε η νεαρή youtuber στους γονείς της προσπαθώντας να τους ειδοποιήσει.

undefined

Σπαραγμός και οδύνη: Νεκρή στα 16 της η Μαριλένα!

Σπαραγμός και οδύνη για την Μαριλένα, που βρέθηκε νεκρή μόλις στα 16 της!

Μόλις πριν από μια εβδομάδα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Ωνάσειο Νοσοκομείο Αθηνών. Είχε επιστρέψει σπίτι της. Στην οικογένεια και στους φίλους της.

Χθες, που στα σχολεία γιορταζόταν η Ημέρα του Αθλητισμού και δεν είχαν μαθήματα, η άτυχη μαθήτρια είχε προγραμματίσει με τους γονείς της να επισκεφτούν γιατρό στην Αμαλιάδα, για την αφαίρεση των ραμμάτων της επέμβασης. Δυστυχώς όμως, δεν πρόλαβε…

Σωριάστηκε λίγα μέτρα από το 2ο Λύκειο Αμαλιάδας το σχολείο που τόσο αγαπούσε. Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές της και οι φίλοι της την είδαν την αγαπημένη τους Μαριλένα να χάνει τις αισθήσεις της, να σωριάζεται στο έδαφος και να καλούν σε βοήθεια .

Στο χωριό Σαβάλια η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει τους κατοίκους που γνώριζαν το άτυχο παιδί και την οικογένειά του. Η 16χρονη μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας με τους γιατρούς να πέφτουν επάνω της προσπαθώντας να την επαναφέρουν. Ήταν όμως ήδη αργά.

Σοκ! Νεκρή η Δήμητρα Ζήρδα - «Πάγωσαν» με την αιτία θανάτου!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι βρέθηκε νεκρή η Δήμητρα Ζήρδα! «Πάγωσαν» με την αιτία θανάτου και έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Οι ιστολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, έδειξαν ότι το κάταγμα του υοειδούς οστού που είχε εντοπίσει κατά την νεκροτομή, ήταν μεταθανάτιο.

Κατά τον ιατροδικαστή ο θάνατός της οφείλεται σε πνιγμό και παθολογικά αίτια. Στο στομάχι της βρέθηκε νερό και η καρδιά της ήταν διογκωμένη με αρκετά πρόσφατα και παλαιότερα ισχαιμικά ευρήματα.

Σοκ! Νεκρή η Ελένη Αθανασοπούλου!

Η έκθεσή του πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα και να αποσταλεί στην αρμόδια αστυνομική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση.

Το χρονικό της τραγωδίας


Η άτυχη μητέρα είχε εξαφανιστεί τα ξημερώματα της Πέμπτης 6 Ιουνίου, κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, φορώντας το νυχτικό της, από το σπίτι της στο χωριό Φωτολίβος.

Δέκα ημέρες μετά, βρέθηκε νεκρή, ενώ στον τόπο δεν πήγε ιατροδικαστής. Η νεκροτομή πραγματοποιήθηκε στην αρμόδια υπηρεσία Κομοτηνής από τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη.

Πηγή: anikolouli.gr