Φρίκη! Έθαψαν ζωντανό νεογέννητο κοριτσάκι!

Άκουσαν παιδικά κλάματα!

Φρίκη! Έθαψαν ζωντανό νεογέννητο κοριτσάκι!

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι έθαψαν ζωντανό ένα νεογέννητο κοριτσάκι!

Ένα μωρό θάφτηκε ζωντανό στην Ινδία, έγινε σήμερα γνωστό από την αστυνομία, σε μια χώρα όπου οι γονείς προτιμούν τα αγόρια και ο αριθμός των κοριτσιών ολοένα και μειώνεται, ενώ σημειώνονται συχνά βιασμοί, όπως αυτός ενός 8χρονου κοριτσιού.

Ένα ζευγάρι, το οποίο πήγε να θάψει το νεογέννητο παιδί του στο νεκροταφείο, το οποίο είχε πεθάνει στο νοσοκομείο, ανακάλυψε το κοριτσάκι μέσα σε ένα πήλινο δοχείο, θαμμένο σε βάθος λίγων εκατοστών, περιέγραψε ένας αστυνομικός στην πόλη Μπαρέιλι, στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές της Ινδίας.

«Το φτυάρι τους βρήκε στο δοχείο και άκουσαν παιδικά κλάματα να ακούγονται μέσα από αυτό», είπε ο αστυνομικός, υπό καθεστώς ανωνυμίας, στο Thomson Reuters Foundation.

Φονικό στο Ηράκλειο Κρήτης: Το δράμα πίσω από την δολοφονία του 59χρονου από την σύζυγο του!

«Ειδοποίησαν αμέσως τον φύλακα του νεκροταφείου, ο οποίος είπε ότι είχε δει νωρίτερα τους γονείς. Φαίνεται πως πρόκειται για απόπειρα παιδοκτονίας», εξήγησε ο ίδιος, σημειώνοντας πως το μωράκι είναι ηλικίας περίπου 5 ημερών. Το βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνει. Η αστυνομία αναζητά τους γονείς του.

Πηγή: iefimerida.gr

Φρίκη στην Μεσσηνία: Τον σκότωσε η σύζυγος του με καυτό νερό και πλάστη!

Φρίκη επικρατεί στην Μεσσηνία μετά την είδηση πως γυναίκα σκότωσε τον σύζυγο της ρίχνοντας του καυτό νερό και χτυπώντας τον με πλάστη.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, του έριξε καυτό νερό με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να διακομιστεί σε σοβαρή κατάσταση με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες εξέπνευσε.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται, μετά την χθεσινή δολοφονία άνδρα στην Κρήτη από την σύζυγο του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 68χρονη, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία σε βάρος 73χρονου.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, η 68χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 73χρονο για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, του έριξε καυτό νερό σε μέρη του σώματος του, προκαλώντας του εγκαύματα και εν συνεχεία τον χτύπησε με ξύλινο αντικείμενο, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Ο 73χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες εξέπνευσε.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας».