Αμαλιάδα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον 16χρονο που μαχαίρωσε τον συμμαθητή του!

Τι συμβαίνει;

Αμαλιάδα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον 16χρονο που μαχαίρωσε τον συμμαθητή του!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Αμαλιάδα με τον 16χρονο που μαχαίρωσε τον συμμαθητή του μέσα στο σχολείο.

Έχουμε ανατροπή με την απόφαση που πήρε το διοικητικό συμβούλιο του Λυκείου που φοιτούσαν.

Αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τον μαθητή που πρωταγωνίστησε στο αιματηρό περιστατικό στο 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδα, αποφάσισε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Βασίλης Δημητρέλλος.

Φριχτός θάνατος στην Αμαλιάδα! Βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος!

Όπως ανέφερε ο κ. Δημητρέλλος στο patrisnews: «O 15χρονος μαθητής που ήταν το θύμα της επίθεσης θα συνεχίσει να φοιτά στο 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας, ενώ ο 16χρονος μαθητής-θύτης θα συνεχίσει στο ΓΕΛ Λεχαινών, ώστε να μην μετακινούνται με το ίδιο μεταφοράς, διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα ότι οι δυο μαθητές θα βρίσκονται στο ίδιο σχολικό περιβάλλον ή θα συναντιόνται στο ίδιο λεωφορείο», ενώ συμπλήρωσε ότι: «η τοποθέτηση των μαθητών στο νέο τους σχολείο έγινε με καθαρά παιδαγωγικά κριτήρια».

Αμαλιάδα: Ξέσπασε η μητέρα του 15χρονου που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από συμμαθητή του! «Δίνουν άλλη μια μαχαιριά...»!

Ξέσπασε η μητέρα του 15χρονου από την Αμαλιάδα, που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από συμμαθητή του! «Δίνουν άλλη μια μαχαιριά...»!

Μια πρωτοφανή απόφαση φαίνεται ότι έλαβε το συμβούλιο διδασκόντων του σχολείου στην Αμαλιάδα, όπου φοιτούσε ο 15χρονος μαθητής που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από συμμαθητή του.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα του μαθητή, το συμβούλιο αποφάσισε ο γιός της να απομακρυνθεί από το σχολείο του, για να αλλάξει περιβάλλον, όπως έγινε και με τον δράστη της επίθεσης και μάλιστα, χωρίς να την ενημερώσουν για τον λόγο που πάρθηκε αυτή η απίστευτη απόφαση.

Τα νέα σχολεία που καλούνται να πάνε πλέον οι δύο μαθητές είναι σε απόσταση 20 και 30 χιλιομέτρων από τα σπίτια τους! Αμαλιάδα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον 16χρονο που μαχαίρωσε συμμαθητή του!

Ο μαθητής πλέον θα πρέπει να παίρνει καθημερινά ταξί από το χωριό στο οποίο μένει με προορισμό αρχικά την Αμαλιάδα και από κει να επιβιβάζεται σε λεωφορείο που θα τον μεταφέρει σε άλλο χωριό όπου βρίσκεται το σχολείο που καλείται να φοιτήσει. Μάλιστα το ίδιο λεωφορείο θα παίρνει και ο δράστης της επίθεσης!

Πηγή: star.gr