Τρόμος! «Έπεσαν» πυροβολισμοί και υπάρχουν τουλάχιστον 2 νεκροί! Τι συνέβη με τον δράστη;

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Τρόμος! «Έπεσαν» πυροβολισμοί και υπάρχουν τουλάχιστον 2 νεκροί! Τι συνέβη με τον δράστη;

Ο τρόμος επισκίασε τα πάντα όταν «έπεσαν» πυροβολισμοί από τους οποίους υπάρχουν τουλάχιστον 2 νεκροί! Τι συνέβη με τον δράστη;

Ένας ένοπλος στο ναυπηγείο της βάσης του Περλ Χάρμπορ άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας δύο άτομα και τραυματίζοντας άλλο ένα, πριν αυτοκτονήσει.

Οπως ανέφεραν τα τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του μετά την επίθεση που έκανε τρία άτομα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας στη Χαβάη, πριν βάλει τέλος στη ζωή του ο δράστης, σκότωσε δύο άτομα, ενώ το τρίτο που δέχτηκε πυροβολισμούς, είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Τα ονόματα των θυμάτων και του δράστη, μέλος του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, δεν δημοσιοποιήθηκαν. Νωρίτερα, τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι τα θύματα της επίθεσης είναι πολιτικοί υπάλληλοι του ναυτικού και ότι το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στο ναυπηγείο της βάσης, γεγονός που επιβεβαίωσε η διοίκηση της στρατιωτικής εγκατάστασης. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες σήμανε συναγερμός και στο Λονδίνο όταν ένας δράστης άρχισε να πυροβολεί!

«Ο δράστης αναγνωρίστηκε ως μέλος του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού» και «άνοιξε πυρ εναντίον τριών πολιτικών υπαλλήλων του υπουργείου Άμυνας πριν αυτοκτονήσει». Τα κίνητρα του δράστη είναι ακόμη άγνωστα.

Περλ Χάρμπορ: Μάρτυρας είδε τον ένοπλο να αυτοκτονεί
Σε ζωντανή σύνδεση με το κανάλι, μάρτυρας είπε πως ακούστηκαν πυροβολισμοί και όταν πλησίασε να δει τι συμβαίνει, είδε έναν ένοπλο που φορούσε στολή του Ναυτικού. «Κοίταξα να δω ποιος πυροβολεί και υποθέτω πως ήταν ναυτικός από τη στολή που φορούσε. Μετά τον είδα να πυροβολεί τον εαυτό του», είπε χαρακτηριστικά. Αστυνομία και Ενοπλες δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή και την είσοδο στην βάση όπου συνέβη το περιστατικό στις 2:30 το μεσημέρι (τοπική ώρα).

Έκτακτο στην Ορλεάνη: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη περιοχή! Πληροφορίες μιλούν για δεκάδες τραυματίες!

Ένα έκτακτο «έσκασε» για την Ορλεάνη όταν έπεσαν πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη περιοχή! Πληροφορίες μιλούν για δεκάδες τραυματίες!

Τουλάχιστον 11 άτομα έχουν δεχτεί πυροβολισμούς στο Canal Street στη Νέα Ορλεάνη, όπως μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ. Ενας άντρας άνοιξε πυρ στο σημείο, το οποίο έχει έντονη νυχτερινή ζωή και εκείνη την ώρα είχε πολύ κόσμο.

Εκ των τραυματιών, δύο βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Υπάρχουν αναφορές ότι ο δράστης έχει συλληφθεί. Στο σημείο υπήρχε αστυνομική παρουσία γιατί νωρίτερα είχε διεξαχθεί αγώνας football μεταξύ δύο πανεπιστημίων.

Συναγερμός στο Λονδίνο! Ραγδαίες εξελίξεις με τους πυροβολισμούς! Καρέ - καρέ το βίντεο!

Πηγή: protothema.gr