Φρίκη στα Πετράλωνα: Κάμερες αποκαλύπτουν τις κινήσεις του 21χρονου! Τι έκανε;

Το βίντεο που τον "καίει"!

Φρίκη στα Πετράλωνα: Κάμερες αποκαλύπτουν τις κινήσεις του 21χρονου! Τι έκανε;

Φρίκη δίχως τέλος η υπόθεση στα Πετράλωνα καθώς υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις! Τι έκανε πραγματικά ο 21χρονος; Κάμερες αποκαλύπτουν τις κινήσεις του!

Την ώρα λοιπόν που οι αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ για να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση της δολοφονίας, η σορός του 52χρονου άνδρα εξακολουθεί να αγνοείται!

Υπενθυμίζεται ότι το άγριο έγκλημα στα Πετράλωνα διαπράχθηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο βαφτισιμιός με τη μητέρα του, η οποία ήταν ρακοσυλλέκτρια.

Εγκλημα στα Πετράλωνα: Τον σκότωσε γιατί χτυπούσε τη μητέρα του
Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, ο 21χρονος φέρεται να είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να σκοτώσει τον 52χρονο, επειδή κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του. Οταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον 21χρονο γιατί σκότωσε τον νονό του, εκείνος φέρεται να απάντησε ότι το έκανε επειδή ξυλοκοπούσε τη μητέρα του και γενικώς την κακομεταχειριζόταν.

Ο 21χρονος ξεκαθάρισε επίσης στους αστυνομικούς πως πήρε ένα μαχαίρι ενώ ο νονός του κοιμόταν και άρχισε να τον χτυπά με μαχαιριές. Εν συνεχεία προχώρησε στον τεμαχισμό του και τον πέταξε στα σκουπίδια.

Κάμερες δείχνουν τον 21χρονο με σακούλες σκουπιδιών

Οι κάμερες από το σημείο επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του δράστη ότι πέταξε τον νονό του στα σκουπίδια, καθώς σε αυτές φάνηκε ο 21χρονος να πετά σακούλα σε κάδο απορριμμάτων στις 01:44 τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/12). Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πάντως, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η μητέρα όταν ρωτήθηκε από κατοίκους της περιοχής της γιατί απουσιάζει εδώ και ημέρες ο 52χρονος, απάντησε πως μάλλον θα τον έχει σκοτώσει ο γιος της. Η γυναίκα βρίσκεται πλέον κλεισμένη σε ψυχιατρική κλινική.

Στον εισαγγελέα ο 21χρονος
Σημειώνεται ότι την ώρα που οι έρευνες των αστυνομικών στο ΧΥΤΑ Ανω Λιοσίων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς για τον εντοπισμό της σορού του 52χρονου, ο 21χρονος δράστης αναμένεται σήμερα στον εισαγγελέα για την απολογία του.


Πηγή: iefimerida.gr

Φρίκη στα Πετράλωνα! Εξελίξεις στην υπόθεση! Στον εισαγγελέα αύριο ο βαφτισιμιός!

Φρίκη δίχως τέλος η υπόθεση στα Πετράλωνα καθώς υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις! Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο ο βαφτισιμιός!

Άφαντο παραμένει το πτώμα του 52χρονου που δολοφονήθηκε από τον 21χρονο βαφτισιμιό του στα Πετράλωνα!

Οι έρευνες των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση των Πετραλώνων εστιάζονται στον ΧΥΤΑ Ανω Λιοσίων, καθώς ο 21χρονος βαφτισιμιός, ο οποίος και συνελήφθη, προχώρησε το Σάββατο στην τραγική αποκάλυψη, και μολόγησε ότι τεμάχισε τη σορό του νονού του και την πέταξε στα σκουπίδια. Παρά ταύτα, μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής, δεν είχαν εντοπιστεί μέλη ή η σορός του θύματος στον ΧΥΤΑ.

Υπενθυμίζεται ότι το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε το Σάββατο , μετά από καταγγελία γνωστών του θύματος που τον συναντούσαν κάθε μέρα στο καφενείο της γειτονιάς του στα Πετάλωνα αλλά έχασαν τα ίχνη του τις τελευταίες μέρες.

Έγκλημα στα Πετράλωνα: Η μητέρα έλυσε τη σιωπή της

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του βαφτισιμιού ο οποίος φιλοξενούσε το θύμα, αυτός τους είπε ότι σκότωσε το νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια. Στο σπίτι ήταν και η μητέρα του νεαρού, η οποία στην κατάθεση της ισχυρίστηκε ότι ο γιος της της είπε την περασμένη Πέμπτη να φύγει λίγο από το σπίτι «γιατί είχε κάτι να τακτοποιήσει με το νονό του» και όταν γύρισε από τα Πετράλωνα της είπε ότι τον σκότωσε.

Τόσο η μητέρα όσο και ο γιός έχουν ψυχολογικά προβλήματα, για αυτό η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». Ο 21χρονος θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη του.

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, που ασχολούνται με τη μακάβρια υπόθεση των Πετραλώνων, συνεχίζουν τις έρευνες στη χωματερή, για το πτώμα του 52χρονου, αλλά όπως λένε αρμόδιοι αξιωματικοί είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι, καθώς κάθε φορά που αδειάζει ένα απορριμματοφόρο από τα απορρίμματα γίνεται αμέσως επιχωμάτωση.


Πηγή: iefimerida.gr