Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Σκότωσαν την 50χρονη για 10.000 ευρώ - Ηθελαν να κάψουν το πτώμα

Ραγδαίες εξελίξεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Σκότωσαν την 50χρονη για 10.000 ευρώ - Ηθελαν να κάψουν το πτώμα

Σοκαριστικές είναι οι τελευταίες πληροφορίες για τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα, αφού οι ανήλικοι δράστες σκότωσαν την 50χρονη για να της πάρουν 10.000 ευρώ. Πρόκειται για χρηματικό ποσό που είχε εισπράξει από την πώληση του αυτοκινήτου του πατέρα της 15χρονης, ο οποίος απεβίωσε πριν από έναν χρόνο.

Ωστόσο τα συγκλονιστικά στοιχεία δεν σταματούν εκεί, αφού, όπως προέκυψε από τα όσα ομολόγησε ο 17χρονος Ελληνας, το αρχικό σχέδιο των δραστών ήταν να μεταφέρουν το πτώμα της άτυχης 50χρονης σε κάποιο απόμερο σημείο των δυτικών προαστίων με σκοπό να το κάψουν.

Γι' αυτό και την είχαν δέσει με ιμάντες και την είχαν τυλίξει με κουβέρτες. Ωστόσο φαίνεται πως οι δράστες διαφώνησαν μεταξύ τους και τελικά αποφάσισαν να μείνουν το βράδυ στο σπίτι με το πτώμα της άτυχης γυναίκας μέσα, και την επόμενη ημέρα θα έφευγαν για Ρουμανία.

Μάλιστα έκαναν το σπίτι φύλλο και φτερό προκειμένου να βρουν τα 10.000 ευρώ από την πώληση του αυτοκινήτου. Ωστόσο δεν βρήκαν τίποτα και το μόνο που πήραν ήταν η κάρτα αναλήψεων της 50χρονης, μέσω της οποίας έβγαλαν 700 ευρώ. Σοκ προκαλούν και οι αποκαλύψεις για την δολοφονία στο Λουτράκι.

Πηγή: iefimerida.gr

Ραγδαίες αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα - Αποκαλύφθηκε ποιος είναι ο πατέρας της 15χρονης

Ως ένα σκληρό, με ιδιαίτερη προσωπικότητα άτομο και χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί τη 15χρονη, που φέρεται να οργάνωσε τη δολοφονία της ίδιας της της μητέρας στην Αγία Βαρβάρα.

Οι λεπτομέρειες από το σατανικό σχέδιο της δολοφονίας συγκλονίζουν, με τους αστυνομικούς να αποκαλύπτουν πτυχές που όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, τους άφησε άφωνους.
Η κυνικότητα και η πλήρης άρνηση μεταμέλειας της 15χρονης έχει προβληματίσει τους αστυνομικούς. «Δεν την ενδιαφέρει καθόλου τι συνέβη», ανέφερε χαρακτηριστικά αστυνομικός που συμμετέχει στις έρευνες.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφος της, ομολόγησαν τα πάντα και έδωσαν όλες τις λεπτομέρειες του εγκλήματος.

πατέρας της 15χρονης στην αγία βαρβάρα

Τραγική φιγούρα η ξαδέλφη της 50χρονης

Ο πλέον κοντινός άνθρωπος της 15χρονης είναι αυτή η γυναίκα, η οποία και αναζητούσε επί ώρες την 50χρονη. Αυτή κάλεσε την αστυνομία με ανησυχία, ενώ σήμερα βρέθηκε στα γραφεία του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την ανιψιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε ρώτησε τίποτε για το τι συνέβη παρά μόνο για το πώς θα μπορέσει να τη βοηθήσει, μιας και είναι η πιο κοντινή της συγγενής. Και εξάλλου, πρόκειται μόνο για ένα κορίτσι 15 ετών.
Παρόν, ήταν και ο συνήγορος της, Σπύρος Δημητρίου, τον οποίο διόρισε η ξαδέλφη της 50χρονης.

Ιατροδικαστική εξέταση

Η ιατροδικαστική εξέταση από τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, σοκάρει. Απανωτές μαχαιριές από στιλέτο, τουλάχιστον 20 σε τραχυλική χώρα, γνάθο, στέρνο, κεφάλι και ψηλά στην πλάτη.

Το θύμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έφερε αμυντικά τραύματα. Όμως οι δράστες, είχαν οργανώσει καλά το σχέδιο τους. Ομολόγησε η 15χρονη!

Πηγή: athensmagazine.gr