Φονικό στα Γλυκά Νερά: Ανατριχιάζει η μητέρα της 22χρονης - «Tο παιδί μου δεν γυρνάει πίσω»

Συντετριμμένη μετά την δολοφονία της κόρης της...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φονικό στα Γλυκά Νερά: Ανατριχιάζει η μητέρα της 22χρονης - «Tο παιδί μου δεν γυρνάει πίσω»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η Κατερίνα Σουλιώτη ήρθαν σε επαφή με την μητέρα της άτυχης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε χθες στα Γλυκά Νερά.

Η τραγική αυτή είδηση έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο και η οικογένεια της όπως είναι αναμενόμενο είναι συντετριμμένη, ενώ έχει αποκαλυφθεί πως σχεδίαζαν μέρες την ληστεία οι δράστες.

Η μεσημεριανή εκπομπή επικοινώνησε με την μητέρα της 20χρονης Καρολάιν η οποία βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Οι δηλώσεις της μητέρας της Καρολάιν

«Tο παιδί μου δεν γυρνάει πίσω συγγνώμη. Ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρουμε πότε θα γίνει η κηδεία.

Δεν ξέρουμε τίποτα. Θα μάθετε από την αστυνομία, που είναι ακόμα εκεί».

Τι λένε οι profilers της Ασφάλειας για τους δράστες του φονικού στα Γλυκά Νερά

«Οι τρεις ληστές είναι επαγγελματίες. Έχουν αυτό που λέμε παραβατικό παρελθόν. Δηλαδή είναι σεσημασμένοι, πέρασαν από τις φυλακές και όπως φάνηκε είναι άτομα με έντονο αντικοινωνικό στοιχείο και παντελή έλλειψη συναισθημάτων. Το ειδεχθές της πράξης συνίσταται πρωτίστως στις συνθήκες της ανθρωποκτονίας και δευτερευόντως στον μηχανισμό του θανάτου.

Δηλαδή, ενώ είχαν όπλα χρησιμοποίησαν τα χέρια τους. Στον ασφυκτικό θάνατο όπου υπάρχει παρατεταμένη σωματική επαφή οι δράστες έχουν τη δυνατότητα να υποχωρήσουν. Όμως δεν το έκαναν και άφησαν την πράξη να εξελιχθεί μέχρι την ολοκλήρωση της. Και αυτό δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση τους να σκοτώσουν. Σε μια ληστεία, το ζητούμενο είναι τα χρήματα.

Φονικό Γλυκά Νερά

Το έγκλημα είναι περιττό για την πραγμάτωση αυτού του σκοπού. Δεν ήταν απαραίτητη προυπόθεση να σκοτώσουν για την επιτευξη του στόχου. Και αυτή είναι μια ληστεία αποτυχημένη. Πήραν τα χρήματα, φορτώθηκαν όμως μια ανθρωποκτονία. Ένα κακούργημα που θα τους στείλει για πολλά χρόνια πίσω από τα κάγκελα» αυτή είναι η εκτίμηση ενός εκ των profilers της Αστυνομίας που σκιαγραφούν το προφίλ των δραστών.