Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φονικό Γλυκά Νερά: Νόμιζαν ότι είναι νεκρός και ο σύζυγός της Καρολάιν

Πολυπληθής σπείρα που χρησιμοποιεί υπερβολική βία πίσω από τη δολοφονία

Φονικό Γλυκά Νερά: Νόμιζαν ότι είναι νεκρός και ο σύζυγός της Καρολάιν
Έγκλημα 14.05.2021 08:14
Από Ελένη Ζουγανέλη

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που βγαίνουν ώρα με την ώρα για το φονικό στα Γλυκά Νερά. Πολυπληθής σπείρα που χρησιμοποιεί υπερβολική βία φαίνεται πως είναι πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν, ενώ πίστευαν πως είναι νεκρός και ο σύζυγός της.

Όπως γράφει το protothema.gr, ο βίαιος και βιαστικός τρόπος που οι δολοφόνοι πέρασαν τη μονωτική ταινία στο πρόσωπο του 32χρονου πιλότου, αφήνοντας ένα μικρό περιθώριο όρασης στο ένα του μάτι, ήταν αυτό που του έσωσε τη ζωή και όταν έφυγαν οι δράστες κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια.

Όπως λένε οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών, αυτό δείχνει οτι οι δολοφόνοι της Καρολάιν όχι μόνο δεν ενδιαφέρονταν για την ανθρώπινη ζωή αλλά αντίθετα πίστευαν ότι είτε ο 32χρονος Μπάμπης είχε πεθάνει ή θα πέθαινε στην πορεία όπως τον είχαν δέσει χειροπόδαρα.

Σήμερα να σημειώσουμε πως θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 20χρονης και σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο σύζυγος της και οι γονείς της.

Πολυπληθής σπείρα που χρησιμοποιεί υπερβολική βία πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

 Φονικό στα Γλυκά Νερά κηδεία

Οι έρευνες έχουν προχωρήσει και οι αστυνομικοί φέρεται να έχουν μια πρώτη εικόνα, για το ποιοι ενδεχομένως κρύβονται πίσω απο τη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά.

Πρόκειται λένε για τρία μέλη πολυπληθούς συμμορίας Αλβανών και Ελλήνων υπηκόων που χαρακτηρίζονται απο την υπερβολική βια που ασκούν στα θύματα τους, έχουν την «έδρα» τους στα δυτικά προάστια, χτυπούν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά και ακολουθούν συγκεκριμένο δρομολόγιο διαφυγής αποφεύγοντας λεωφόρους για να μην πέσουν σε μπλόκα ή «πιαστούν» απο τα ηλεκτρονικά μάτια των καμερών διαχείρισης κυκλοφορίας.

Ερευνάται πιθανή εμπλοκή προσώπου υπεράνω υποψίας

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, την εντολή μπορεί να έδωσε πρόσωπο υπεράνω υποψίας.

Αναζητείται και αυτός από την αστυνομία, μαζί με τους τρεις δολοφόνους, ακολουθώντας τη διαδρομή του χρήματος, από την ώρα δηλαδή που το ζευγάρι έκανε την ανάληψη από την τράπεζα για την αγορά του οικοπέδου.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, πρόκειται πιθανόν για άτομο υπεράνω πάσης υποψίας, το οποίο είχε άριστη πληροφόρηση για τα χρήματα και αυτός που έδωσε την κρίσιμη πληροφορία στη συμμορία των ληστών. Για το προφίλ των ληστών μίλησε και μία ψυχολόγος.

Ο «εργολάβος» όπως ονομάζεται στην αργκό του οργανωμένου εγκλήματος, αυτός που έδωσε την «εργολαβία» δηλαδή τη μεγάλη δουλειά με αντίτιμο ένα μεγάλο ποσοστό από τη λεία της ληστείας.

Δύο πράγματα συνηγορούν σε αυτή την εκτίμηση της αστυνομίας. Πρώτον η στοχευμένη εισβολή στη μονοκατοικία και δεύτερον η επιμονή των ληστών και για άλλα χρήματα.

Όπως λένε οι αστυνομικοί, είναι αρκετά περίεργο, ληστές που υποτίθεται ότι μπαίνουν τυχαία σε σπίτι, παρόλο που βρίσκουν 15.000 ευρώ σε μετρητά αλλά και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ, να παραμένουν επί ώρα μέσα, να συνεχίζουν να βασανίζουν το ζευγάρι, να βάζουν ακόμη και το όπλο στον κεφαλάκι του μωρού, επιμένοντας να τους αποκαλύψουν που ήταν και τα άλλα χρήματα.

Αυτό τους κάνει να πιθανολογούν ότι οι δράστες γνώριζαν καλά ότι το ζευγάρι είχε βγάλει δεκάδες χιλιάδες ευρώ, κάπου 100.000, για την αγοροπωλησία οικοπέδου. Δε γνώριζαν όμως ότι τα χρήματα είχαν ήδη χρησιμοποιηθεί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φονικό στα Γλυκά Νερά: Ανατριχιάζει ο σύζυγος της 20χρονης - «Ουρλιάζαμε να μην μας κάνει κακό»

Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Άφησαν το μωρό πάνω στο κορμί της νεκρής μάνας

Share