Φονικό Γλυκά Νερά: Σκίτσο με το πρόσωπο του ληστή που δολοφόνησε την 20χρονη Κάρολαϊν

Ραγδαίες εξελίξεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φονικό Γλυκά Νερά: Σκίτσο με το πρόσωπο του ληστή που δολοφόνησε την 20χρονη Κάρολαϊν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ των Γλυκών Νερών, με την Αστυνομία να έχει στα χέρια της, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, σκίτσο με το πρόσωπο του ληστή που δολοφόνησε την 20χρονη Κάρολαϊν.

Η λεπτομερής περιγραφή του δράστη, έχει οδηγήσει τις Αρχές σε «συλλογή» 30 – 35 υπόπτων από τους 150 σεσημασμένους που ερευνούσαν αρχικά. Ενώ, υπάρχει και βίντεο ντοκουμέντο.

Την ίδια ώρα, τα εγκληματολογικά εργαστήρια αναλύουν τα «ορφανά» ίχνη DNA από τη σοφίτα της μεζονέτας της φρίκης, τα οποία προς το παρόν δεν φαίνεται να ταυτοποιούνται με υλικό της Τράπεζας Δεδομένων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Στο μικροσκόπιο έχουν βρεθεί και τρία οχήματα που «πιάστηκαν» από κάμερες ασφαλείας να κινούνται ύποπτα στην περιοχή λίγη ώρα πριν και μετά το έγκλημα στο σπίτι του ζευγαριού. Τονίζεται δε πως οι έρευνες προχωρούν γοργά και βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.

Πηγή: athensmagazine.gr

Τι απαντά ο 32χρονος πιλότος για την κατάθεση της ψυχολόγου τους μετά το φονικό στα Γλυκά Νερά

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο 23χρονος πιλότος και σύζυγος της άτυχης Κάρολαιν μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο ίδιος απάντησε για τον ρόλο της ψυχολόγου, η κατάθεση της οποίας απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες ως μαρτυρία – «κλειδί» στην υπόθεση της ληστείας στα Γλυκά Νερά -δείτε εδώ το βίντεο ντοκουμέντο-.

Απάντηση για τον ρόλο της ψυχολόγου, η κατάθεση της οποίας απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες ως μαρτυρία – «κλειδί» στην υπόθεση της ληστείας και δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, έδωσε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο 32χρονος πιλότος.

Ο σύζυγος της Καρολάιν ανέφερε πως πήγαινε με τη σύζυγό του στην συγκεκριμένη ψυχολόγο για να ξεπεράσει ένα πρόβλημα που είχε μετά τη γέννηση της κόρης τους.

«Φυσικά και την ήξερα την συγκεκριμένη ψυχολόγο. Πηγαίναμε πάντα μαζί με την γυναίκα μου στο ιατρείο της, μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Όποια γυναίκα το έχει ζήσει, ξέρει. Είναι δύσκολο και χρειάζεται αγάπη και βοήθεια η μητέρα που το περνάει. Η Κάρολαϊν ήταν δυνατή και προχώρησε, λίγο με βοήθεια δική μου και της ψυχολόγου και πολύ με τη βοήθεια της κόρης μας.

Ότι ευρήματα ακούτε σαν «είδηση» είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα. Αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω γιατί έτσι γίνεται πάντα. Με είχαν προειδοποιήσει όλοι ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να «πιαστεί» από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι το θέμα να σταματήσει να «πουλάει». Γι’ αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση».