Φως στο Τούνελ: Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό στα Γλυκά Νερά

Συγκλονιστικά τα στοιχεία που αποκαλύπτονται...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ: Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό στα Γλυκά Νερά

Ένα ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, έρχεται στο «φως» μέσα από την εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη, απόψε το βράδυ.

Πως έφτασαν στον τόπο οι δράστες, πως διέφυγαν τα ξημερώματα και ποια διαδρομή ακολούθησαν. Συγκλονιστικά τα στοιχεία που αποκαλύπτονται…

Σε ποιο σημείο είχαν στήσει καρτέρι και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του ζευγαριού…

Τι είχαν δει τις προηγούμενες ημέρες οι γείτονες…

Στα άδυτα του γηροκομείου με τους περίεργους θανάτους…

Το «Τούνελ» επίσης βρέθηκε στα άδυτα του γηροκομείου με τους περίεργους θανάτους στα Χανιά...

Η αποκαλυπτική μαρτυρία της ιδιοκτήτριας…

Οι απαντήσεις που δίνει και όσα αρνείται να πει στην κάμερα της εκπομπής.

Τι λέει η δικηγόρος που έφερε στο φως την υπόθεση…

Ποιοι βάζουν εμπόδια στο δρόμο της;

Συγκινητική η μαρτυρία γυναίκας που έχασε τη μητέρα της στον οίκο ευγηρίας.

Μη χάσετε το αποκαλυπτικό «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή 21 Μαΐου 23:50 στον Alpha.

Στη φυλακή ο Γεωργιανός για το φονικό στα Γλυκά Νερά

To δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 43χρονος Γεωργιανός ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη ληστεία στο σπίτι στα Γλυκά Νερά και για τον φόνο της 20χρονης Κάρολαιν.

Θυμίζουμε ότι συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από τη χώρα, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, από τους Κήπους του Έβρου λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Αυτός ήταν και ο λόγος που βρέθηκε στο επίκεντρο της έρευνας για την στυγερή δολοφονία αν και ο ίδιος φέρεται να αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του, την ώρα που υπάρχει μία μεγάλη ανατροπή στο ειδεχθές έγκλημα.

Ο 43χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται για την ληστεία στο Πικέρμι , ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει με τους ισχυρισμούς του την 11η ανακρίτρια και τον αρμόδιο εισαγγελέα οι οποίοι ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του κατηγορούμενου, Δημήτρη Μπαλτζόγλου ο εντολέας του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση των Γλυκών Νερών αλλά ούτε και με τη ληστεία στο Πικέρμι.

«Υπάρχουν στοιχεία που θα παρουσιάσουν στη συνέχεια τα οποία αποδεικνύουν τη μη συμμετοχή του σε αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος.