Γλυκά Νερά: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Ευελπίδων o 32χρονος πιλότος

Με αλεξίσφαιρο και δεκάδες αστυνομικούς τριγύρω

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Ευελπίδων o 32χρονος πιλότος

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έγινε η μεταγωγή του 32χρονου πιλότου στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σε βάρος του πιλότου, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της κακοποίησης ζώου, αλλά και για δύο πλημμελήματα, της ψευδούς καταγγελίας, για άλλους υπόπτους και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση, στις αρχές.

Οπως όλα δείχνουν, ο 32χρονος Μπάμπης, θα υποστηρίξει στον ανακριτή πως ο φόνος δεν ήταν προσχεδιασμένος και πως εκείνο το βράδυ η ένταση ανάμεσα σε αυτόν και την Καρολάιν ήταν πολύ μεγάλη. Παράλληλα, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις καθώς για περισσότερο από έναν μήνα παρουσίαζε στις αρχές το σενάριο της υποτιθέμενης ληστείας, που ποτέ δεν έγινε. Ενώ, να σημειώσουμε πως ένας από τους δικηγόρους του παραιτήθηκε από την υπόθεση.

"Σπάνε" την σιωπή τους για πρώτη φορά οι γονείς της Καρολάιν μετά την δολοφονία της από τον Μπάμπη

Η Σούζαν και ο Ντέιβιντ Κρουτς οι γονείς της Καρολάιν είναι συντετριμμένοι με τον θάνατο της κόρης τους από τα χέρια του συζύγου της. Ωστόσο, είναι επικεντρωμένοι σε έναν στόχο – τη μοίρα της εγγονής τους Λυδίας, η οποία είναι πολύ μικρή για να καταλάβει τι είδε όταν ο πατέρας της δολοφόνησε την 20χρονη μητέρα της.

Έχουν περάσει 41 ημέρες από τότε που δολοφονήθηκε η Καρολάιν Κρουτς και σχεδόν μία εβδομάδα από τότε που ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ομολόγησε ότι τη σκότωσε με ένα μαξιλάρι μπροστά στη Λυδία. Χθες, ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ, δήλωσε στην Daily Mail: «Και η Σούζαν και εγώ θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και πως η μικρή της κόρη Λυδία, θα μεγαλώσει με όλα τα καλά που μπορούμε να της δώσουμε και πως οι αναμνήσεις της μητέρας της θα ζουν για πάντα».

Αλλά εν μέσω της θλίψης τους, ενδέχεται να ξεκινήσει μια μάχη με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την επιμέλεια της μόλις 11 μηνών Λυδίας.

Στα πρώτα τους λόγια μετά τον θάνατό της, οι Ντέιβιντ και η Σούζαν ανέφεραν την βαθιά τους υπερηφάνεια για τη νεαρή μητέρα που «δολοφονήθηκε σκληρά στην αρχή μιας αναμενόμενης θαυμάσιας ζωής». Σε έναν διπλό τρόμο για τους γονείς της, ο γαμπρός τους, με τον οποίο έκλαιγαν αγκαλιά, τους εξαπάτησε με τον χειρότερο τρόπο που μπορούσε να φανταστεί κανείς και επί 37 ημέρες φιλοτεχνούσε το προφίλ του «καλού παιδιού».

Για εβδομάδες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υποκρίθηκε τον θλιμμένο χήρο καθώς η αστυνομία έψαχνε για τους «ληστές» που ισχυρίστηκε ότι τον είχαν δέσει και σκότωσε τη σύζυγό του, καθώς και το κατοικίδιο σκύλο της οικογένειας, την Ρόξι. Στη συνέχεια, την περασμένη Τετάρτη, λίγες ώρες αφότου αγκάλιασε την καταρρακωμένη μητέρα της Καρολάιν, στο μνημόσυνό της, ο 33χρονος ομολόγησε στην αστυνομία το έγκλημά του.

Γλυκά Νερά γονείς καρολάιν

Ο πατέρας της απαρίθμησε τα «πολλά επιτεύγματα της υπέροχης κόρης μου». Ως μαθήτρια, η πολύγλωσση Καρολάιν «μπορούσε να τα βάλει με τα περισσότερα αγόρια της ηλικίας της» και ήταν εξίσου χαρισματική ακαδημαϊκά.

Ο 78χρονος πατέρας της Ντέιβιντ δήλωσε: «Η Καρολάιν γεννήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου 2001, αλλά ήταν Βρετανή υπήκοος. Ήρθε για πρώτη φορά στο νησί στην αγκαλιά της μητέρας της για να γνωρίσει τους μελλοντικούς της φίλους και στη συνέχεια μετακόμισε στο νησί μόνιμα με την Σούζαν κι εμένα τον Μάιο του 2003».

Ο Ντέιβιντ, ένας συνταξιούχος διευθυντής εταιρείας φυσικού αερίου που γνώρισε την σύζυγό του, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, στην Αθήνα, όταν εργαζόταν σε ένα έργο αγωγού, έχτισε το σπίτι των ονείρων του σε μια εκπληκτική κορυφή λόφου με θέα στο Αιγαίο.