Γλυκά Νερά: Ξεκινάει δουλειά μέσα στις φυλακές ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Αυτό είναι το πόστο που αναλαμβάνει ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Ξεκινάει δουλειά μέσα στις φυλακές ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Το πρώτο του Σαββατοκύριακο στις φυλακές Κορυδαλλού περνάει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μετά την ομολογία του για την δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, αλλά και τη δολοφονία του σκύλου τους. Έγινε δεχτό το αίμα που είχε κάνει για μεροκάματα.

Ο 32χρονος πιλότος που βρίσκεται στην 6η πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος, μαζί με 3 ακόμα συγκρατούμενους του (δείτε βίντεο μέσα από το κελί του), ξεκινάει δουλειά.

Αυτή τη δουλειά θα κάνει ο Μπάμπης στη φυλακή

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Μαρίνος Αλειφέρης στο Mega, ο πιλότος θα εργαστεί στην τροφοδοσία των φυλακών.

«Από την περασμένη Πέμπτη όπου πέρασε την συνέντευξη με την διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού, ο δολοφόνος της Καρολάιν είχε ζητήσει να εργαστεί έτσι ώστε να μπορεί να περνάει πιο γρήγορα τον χρόνο του. Αφού συνεδρίασαν φαίνεται ότι κατέληξαν πως το καλύτερο πόστο για αυτόν, είναι η τροφοδοσία θα επιφορτιστεί δηλαδή με την γραφειοκρατία η οποία έχει να κάνει με την τροφοδοσία των Φυλακών. Εκεί θα αρχίσει να απασχολείται από την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο Μαρίνος Αλειφέρης.

Για αυτό το λόγο ο Μπάμπης αφαίρεσε την κάρτα από την κάμερα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά

Το τι συνέβη με την κάμερα την δολοφόνησε την Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, επιχείρησε να εξηγήσει ο 32χρονος Μπάμπης. Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο πιλότος, ισχυρίστηκε ότι σταματά η καταγραφή όταν κάποιος μπει να δει τι έχει καταγραφεί στην εφαρμογή του κινητού.

Έτσι, όπως ανέφερε λοιπόν, μπήκε να δει αν έχει καταγραφεί ο τσακωμός με την Καρολάιν, που όπως υποστήριξε του είχε πει «να ψοφήσετε εσύ και το παιδί» για να πάει να της το δείξει για να της πει πόσο άσχημα φέρθηκε.

Δικαστικές πηγές λένε ότι πρέπει να γίνει πραγματογνωμοσύνη της κάμερας. Διότι η αφαίρεση της κάρτας μνήμης ενισχύει ή αποδομεί το ζήτημα της προμελέτης του εγκλήματος.

Ένα ακόμα στοιχείο έχει να κάνει με τη στάση που βρέθηκε νεκρή η Καρολάιν. Η άτυχη 20χρονη βρέθηκε μπρούμυτα και χωρίς κανένα αμυντικό τραύμα. Αυτό σημαίνει ότι η κοπέλα κοιμόταν όταν δολοφονήθηκε και πως δεν προκάλεσε τον 32πιλότο, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Παράλληλα, ο ανακριτής τον ρώτησε για σχέση του με Καρολάιν. Ο συζυγοκτόνος δεν παρουσίασε ειδυλλιακή σχέση, έκανε λόγο για εντάσεις ενώ ισχυρίστηκε ότι τον χτυπούσε κάποιες φορές η Καρολάιν. Από την άλλη, συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση έκανε ο κ. Κατερινόπουλος.