Λένα Μαντά για Γλυκά Νερά - «Επειδή έχω παιδί, δεν μπορώ να το διαχειριστώ...»

Το σχόλιο για την ανάρτηση της Λένας Μαντά που προκάλεσε σάλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λένα Μαντά για Γλυκά Νερά - «Επειδή έχω παιδί, δεν μπορώ να το διαχειριστώ...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It βρέθηκε η Λένα Μαντά, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά. Επίσης, σχολίασε την τοποθέτηση που έκανε η Χρυσηίδα Δημουλίδου για το θέμα.

Οι δηλώσεις της Λένας Μαντά για τα Γλυκά Νερά

«Εμένα η σκέψη μου είναι στους γονείς. Από τη μία πλευρά έχουν ένα γιο τον οποίο νόμιζαν ότι είχαν τακτοποιημένο, παντρεμένο με το παιδάκι τους και ξαφνικά είναι δολοφόνος. Φαντάσου το σοκ τον γονιών του γι’ αυτό που έχουν να διαχειριστούν εκείνοι. Από την άλλη πλευρά είναι η μητέρα της κοπέλας, η οποία έχασε το λουλούδι της. Όταν το σκέφτομαι, επειδή έχω παιδί, δεν μπορώ να το διαχειριστώ γι’ αυτήν την μάνα και το μωρό. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Αφήνω τους ειδικούς και τους επιστήμονες να κρίνουν και την αστυνομία.

Ιστορικά έχει αποδοθεί στον Βολτέρο η φράση: «Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίζω μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες». Δεν θα κρίνω κανέναν, ο καθένας έχει την άποψή του. Νομίζω ότι δόθηκε προέκταση ενώ δεν έπρεπε και από την τηλεόραση. Ήδη η τηλεόραση ασχολείται με το θέμα πάρα πολύ με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά προσπαθώντας να ερμηνεύσει έναν άντρα ο οποίος σκότωσε τη γυναίκα του. Τελεία. Τη σκότωσε. Ο καθένας βάζει την υπογραφή του σε ό,τι λέει και δέχεται την κριτική».

«Η μητέρα της Καρολάιν έδινε 1000 ευρώ το μήνα στον Μπάμπη»

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, λίγες ώρες πριν βγει η απόφαση για την προσωρινή επιμέλεια της Λυδίας. Ο Αθανάσιος Χαρμάνης, έκανε αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση.

Ο συνήγορος της οικογένειας επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια της Καρολάιν έδινε κάθε μήνα 1000 ευρώ στον 32χρονο πιλότο που είναι κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 20χρονης.

Ο Αθανάσιος Χαρμάνης στη συνέχεια, επίσης επιβεβαίωσε ότι ο δράστης, ζήτησε από τη μητέρα της να πληρώσει το φέρετρο της κόρης της καθότι όπως είπε δεν είχε χρήματα, ενώ η μητέρα πλήρωσε και τα έξοδα μεταφοράς της από την Αθήνα στην Αλόνησο.