Πρωινό: Λιάγκας - Σκορδά ξεφτιλίστηκαν στον αέρα με την Δημουλίδου μετά την ανάρτηση για τα Γλυκά Νερά

«Μην μου παριστάνετε εμένα τον έξυπνο για να πουλήσετε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: Λιάγκας - Σκορδά ξεφτιλίστηκαν στον αέρα με την Δημουλίδου μετά την ανάρτηση για τα Γλυκά Νερά

Χαμός επικράτησε στον αέρα του Πρωινού, όταν η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου βγήκε στον αέρα για να απαντήσει σχετικά με το σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση της για τον δολοφόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Η συγγραφέας που δεν χάνει ευκαιρία να σχολιάζει θέματα της επικαιρότητας στο προφίλ της στο Facebook εξήγησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση που έκανε πως ο Μπάμπης αγανάκτησε από τις απειλές της Κάρολαϊν και τη σκότωσε γιατί δεν άντεχε το στρες.

Επέβαλε λοιπόν σύμφωνα με την κυρία Δημουλίδου, θανατική ποινή στη σύζυγό του επειδή είχαν προβλήματα στον γάμο τους... Φυσικά οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πολλές.

Τόσο η Φαίη Σκορδά, όσο και ο Γιώργος Λιάγκας, έγιναν έξαλλοι με την στάση της απέναντι στο φονικό και οι τόνοι ανέβηκαν.

Ο τσακωμός στο Πρωινό ανάμεσα σε Λιάγκα - Σκορδά - Δημουλίδου

«Τι εσωτερική ανάγκη έχετε μετά από λίγες ημέρες που ομολογεί ένας σύζυγός ότι σκότωσε τη σύζυγό του κι άφησε ένα μωράκι, χωρίς μάνα και έχετε κουράγιο να κάνετε ανάλυση; Πώς τολμάτε να αναλύσετε την επιλόχειο κατάθλιψη;» είπε η Φαίη Σκορδά στο ξεκίνημα, με τη Χρυσηίδα Δημουλίδου να απαντά: «Αυτό που μου κάνετε είναι έκθεση. Είστε σοβαρή κυρία Σκορδά; Είπα εγώ αυτό το πράγμα; Θα πρέπει να διαβάσετε την προηγούμενη ανάρτηση από την χθεσινή».

«Τι δεν καταλαβαίνεται να σας το μεταφράσω. Σοβαρολογείτε; Την ελληνική γλώσσα την ομιλείται καλά; Να το διαβάσετε προσεκτικότερα. Θέλω μόνο με τον κύριο Λιάγκα να μιλήσω. Αν δεν με αφήσετε να μιλήσω, θα το κλείσω. Είστε σοβαρή κυρία Σκορδά; Γίνεται τηλεοπτικό πανηγυράκι τώρα και γι’ αυτό αρνήθηκα να έρθω στην εκπομπή και δέχτηκα να μιλήσω μόνο τηλεφωνικά. Θέλετε να περάσετε το δικό σας, σε εμένα αυτά δεν περνάνε. Ξέρω πολύ καλά τι λέω και πώς το λέω. Κύριε Λιάγκα, μη μου παριστάνετε τον έξυπνο», είπε μεταξύ άλλων η Χρυσηίδα Δημουλίδου.