Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο από τον 32χρονο συζυγοκτόνο στη φυλακή

Βάζει φαγητό στις γάτες του προαυλίου

Γλυκά Νερά: Νέο βίντεο από τον 32χρονο συζυγοκτόνο στη φυλακή
Έγκλημα 28.06.2021 23:23
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το απόγευμα της Δευτέρας, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσίασε ένα βίντεο με τη νέα ζωή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Κορυδαλλού.

Στο βίντεο φαίνεται η καθημερινότητα του καθ' ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν. Μάλιστα φαίνεται να προσέχει ακόμα και τις γάτες της φυλακής. Μέσα στο κελί, ο 32χρονος πιλότος μιλάει μόνο για τη μικρή Λυδία, την κόρη του και για την κηδεμονία της, την επιμέλεια της οποίας αναλαμβάνει προσωρινά η οικογένεια της Κάρολαιν.

Παράλληλα δεν έχει μιλήσει καθόλου για τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν. Εμπιστεύεται μόνο τον συγκρατούμενο του, ένα πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών. Μ’ αυτόν μιλάει συνέχεια και με τους συγγενείς του από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής.

Το νέο βίντεο από τον 32χρονο συζυγοκτόνο στη φυλακή

Έτσι αντέδρασε ο Μπάμπης για την απόφαση της επιμέλειας της Λυδίας

Η επιμέλεια της μικρής Λυδία ανατέθηκε προσωρινά στην οικογένεια της Καρολάιν, με σκοπό τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού.

Από τον 33χρονο πατέρα της, ήδη κρατούμενο για την δολοφονία της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού, αφαιρείται προσωρινά και η γονική μέριμνα. Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, συνήγορο 33χρονου, ο πιλότος αποδέχθηκε την απόφαση της δικαιοσύνης, αφού όπως ο ίδιος είχε δηλώσει πρώτο μέλημα είναι η ασφάλεια του παιδιού.«Προφανώς υπάρχει αποδοχή για την απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων.

Το μοναδικό που λέει ο εντολέας μου είναι ‘το καλύτερο δυνατό για το τέκνο μου. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η δικαιοσύνη και αυτή και μόνο θα κρίνει ποιες είναι οι απαραίτητες συνθήκες, πώς πρέπει να είναι η επιμέλεια και πώς πρέπει να είναι η επικοινωνία για αυτό».

Σχετικά με τη διαδικασία, ο 33χρονος πιλότος αρνείται όσα έχει αναφέρει η συνήγορος πολιτικής αγωγής, αναφορικά με τη διαδικασία της κηδείας.

Ο πιλότος αρνείται ότι ζήτησε λεφτά για το φέρετρο της γυναίκας του από τη μητέρα της, όπως έχει αναφερθεί, ενώ αρνείται και τις υπόλοιπες κατηγορίες που του αποδίδονται από την πολιτική αγωγή. Σύμφωνα με τον κ. Παπαϊωαννίδη, ούτε το κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν που αναφέρει σε εκτενές ρεπορτάζ της η Daily Mail, είναι στοιχείο της δικογραφίας.

«Δεν αναφέρεται πουθενά στη δικογραφία αυτό που η Daily Mail έβγαλε για το κρυφό ημερολόγιο. Αν υπήρχε, σίγουρα θα είχε ερωτηθεί ο εντολέας μου, πράγμα το οποίο δεν έγινε ποτέ». Ο κ. Παπαϊωαννίδης σημείωσε ότι οποιοδήποτε νέο στοιχείο προσκομιστεί στο επίπεδο της ανάκρισης, θα απαντηθεί από τον 33χρονο πιλότο σε νέα απολογία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γλυκά Νερά - Αποκάλυψη Κατερινόπουλου: «Τα δύο άτομα που πήγαν στη Σούδα παρουσιάστηκαν σαν...»

Γλυκά Νερά: Γιατί ο Μπάμπης ζήτησε να εργαστεί στις φυλακές - Τι κρύβει η κίνησή του

Share