Γλυκά Νερά: Στην αγκαλιά της μητέρας της Κάρολαιν η Λύδια - «Τσακίζει κόκκαλα» το βίντεο

Εκεί που μεγάλωσε η μητέρα του ζει από σήμερα το ενός έτους μωρό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γλυκά Νερά: Στην αγκαλιά της μητέρας της Κάρολαιν η Λύδια - «Τσακίζει κόκκαλα» το βίντεο

Το απόγευμα της Τρίτης, η Σούζαν Κράουτς, η μητέρα της άτυχης Κάρολαιν, μαζί με την εγγονή της Λυδία, έφτασε στο λιμάνι της Αλοννήσου.

Πλέον η κυρία Κράουτς και ο σύζυγός της θα έχουν την προσωρινή επιμέλεια της μικρούλας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του Mega λίγη ώρα μετά την άφιξη της μικρής στο σπίτι της οικογένειας Κράουτς στην Αλόννησο, η γιαγιά της την πήρε αγκαλιά και την έβγαλε στο μπαλκόνι. Την κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά της και κοιτούσαν τη θάλασσα, από το σπίτι που μεγάλωσε η Καρολάιν και έκανε τα πρώτα της όνειρα.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί είχε στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για να παραδοθεί το μωρό από τη μητέρα και τον αδελφό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην κυρία Κράουτς.

Είχε προηγηθεί η δικαστική απόφαση με την οποία η προσωρινή επιμέλεια του μωρού ανατέθηκε στους γονείς της Καρολάιν με δικαίωμα επικοινωνίας στους γονείς του Αναγνωστόπουλου. Θα μπορούν να βλέπουν το κοριτσάκι πέντε μέρες το μήνα, επί 4 ώρες κάθε φορά, αλλά αποκλειστικά στην Αλόννησο.

Εκτός εαυτού ο πατέρας της Καρολάιν με τον πιλότο

Μιλώντας στη Sun, ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς περιέγραψε πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι ο λόγος που είχαν πάρει τον πιλότο γαμπρό του από το μνημόσυνο της Καρολάιν ήταν για να τον συλλάβουν για τη δολοφονία της κόρης του.

«Όταν το πληροφορήθηκα αργότερα, λυπήθηκα που δεν το ήξερα όταν τον είχα ακόμη μπροστά μου. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα με όπλο και θα είχα δεχτεί πρόθυμα τις συνέπειες» αναφέρει στη βρετανική εφημερίδα ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε στη Sun και για τη στιγμή που έμαθαν, μαζί με τη σύζυγό του Σούζαν, ότι η κόρη τους ήταν νεκρή. Όπως επισήμανε, τους ειδοποίησαν γείτονες στην Αλόννησο όπου διαμένουν. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να μπήκε μέσα στο στήθος μου και να μου έσφιξε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Ο 78χρονος δήλωσε επίσης εχθές στην εφημερίδα ότι πιστεύει ότι «υπάρχει βάση» στις φήμες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα ότι ο πιλότος ήταν αναμεμειγμένος σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Όπως εξήγησε, η κόρη του είχε ισχυρή αίσθηση της ηθικής και σίγουρα θα απειλούσε να εγκαταλείψει τον σύζυγό της αν μάθαινε ότι ήταν αναμεμειγμένος σε αυτού του είδους τις παράνομες δραστηριότητες.

Η βρετανική εφημερίδα υπενθυμίζει ότι με χθεσινή απόφαση της εισαγγελέως ανηλίκων, η προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, του βρέφους του ζευγαριού που έχασε με τόσο τραγικό τρόπο τη μητέρα του, δόθηκε στη μητέρα της Καρολάιν και του συζύγου της.