Γλυκά Νερά: Η Δήμητρα Παπαδήμα θέλει να υιοθετήσει την κόρη της Καρολάιν, Λυδία

«Έστειλα μήνυμα σε κάποιον φίλο μου από την ελληνική αστυνομία και του είπα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Η Δήμητρα Παπαδήμα θέλει να υιοθετήσει την κόρη της Καρολάιν, Λυδία

Συγκίνησε με την εξομολόγηση της η Δήμητρα Παπαδήμα, αναφερόμενη στο φονικό στα Γλυκά Νερά, όπου η 20χρονη Καρολάιν δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον σύζυγό και πατέρα του παιδιού της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΧΑΙ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θα ήθελε να μεγαλώσει η ίδια την μικρή Λυδία και ήδη έχει έρθει σε επικοινωνία με έναν φίλο της από την ελληνική αστυνομία.

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Παπαδήμα για την μικρή Λυδία από τα Γλυκά Νερα

«Επεδίωκα τον θάνατο. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα αυτοκίνητα και η ταχύτητα. Έπαιρνα φόρα και πάταγα φρένο για να δω αν θα πέσω πάνω στον τοίχο ή όχι. Μου άρεσε η αδρεναλίνη, ίσως εκδικούμουν τον εαυτό μου, γιατί αυτή η εμφάνιση ήταν μπούμερανγκ για μένα. Δεν την εκμεταλλεύτηκα. Θα φτάνατε στα άκρα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας; Θα μπορούσα κάλλιστα να σκοτώσω, τον βιαστή μου. Επίσης, ενόχληση της κόρης μου ισοδυναμεί με θάνατο. Σκέφτομαι τη μάνα της δόλιας της κοπέλας της Καρολάιν, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αγιάσουν, είναι θεοί. Εγώ δεν είμαι Αγία. Έστειλα μήνυμα σε κάποιον φίλο μου από την ελληνική αστυνομία και του είπα ότι το μεγαλώνω εγώ αυτό το παιδί, τη Λυδία. Θα ήμουν ικανή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Δήμητρα Παπαδήμα θέλει να υϊοθετήσει την κόρη της Καρολάιν, Λυδία

«Το παιδί αυτό είναι σημαδεμένο. Και άλλες γυναίκες όμως δεν θα είμαι μόνο εγώ. Ξέρω και μια φίλη μου τη Βιβή, που δουλεύει σε σουπερμάρκετ και από αυτήν έμπνευση στην ηρωίδα του βιβλίου μου, είμαι σίγουρη ότι της πέρασε από το μυαλό να μεγαλώσει αυτό το παιδί. Είναι ικανή μάνα να μεγαλώσει τη Λυδία. Αυτό όμως που . μου κάνει εντύπωση, είναι ότι φοράνε αλεξίσφαιρο γιλέκο σε αυτόν τον άνθρωπο, που το πληρώνουμε εμείς, οι πολίτες. Να μου εξηγήσουν γιατί συμβαίνει αυτό. Από ποιους κινδυνεύει η ζωή του. Θέλω να μου το απαντήσουν», συνέχισε, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Μπάμπη να είχε εξωσυζυγική σχέση.

Πως περνάει με τους παππούδες της στην Αλόννησο η μικρή Λυδία

Μετά την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε στο Live News για τη νέα καθημερινότητα της μικρής Λυδίας και απάντησε στις υπόνοιες που θέλουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες.

Ο ίδιος ζητά απόδοση δικαιοσύνης με ισόβια για τον δολοφόνο της κόρης του, ενώ αναφέρεται και στις υπόνοιες ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, υποστηρίζοντας ότι εάν η Καρολάιν το γνώριζε σίγουρα θα το ανέφερε.

Αναφορικά με την εγγονή του, Λυδία, είπε: «Το κορίτσι είναι καλά και είναι χαρούμενο. Είναι με τη γιαγιά της και είναι χαρούμενη. Όλοι την αγαπούν εδώ. Είναι με την Σούζαν, την κάνει μικρές βόλτες. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να φροντίσω την εγγονή μου και να μεγαλώσει έτσι ώστε να μοιάζει στη μητέρα της.

Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει. Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν. Αυτό που το κάνει χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ήταν τόσο δειλός.

Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν. Σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε».