Φολέγανδρος: Αποκαλύψεις που σοκάρουν από τον Κούγια - «Η Γαρυφαλλιά ανησυχούσε πως...»

Άγνωστες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φολέγανδρος: Αποκαλύψεις που σοκάρουν από τον Κούγια - «Η Γαρυφαλλιά ανησυχούσε πως...»

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υποστήριξη της κατηγορίας για λογαριασμό της οικογένειας της 26χρονης Γαρυφαλλίας που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της, στις διακοπές τους στην Φολέγανδρο, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Ο γνωστός δικηγόρος όπως ανέφερε γνωρίζεται από τα παιδιά του χρόνια με τον πατέρα της αδικοχαμένης 26χρονης, αφού ο πατέρας του κατάγεται από το Βέλο Κορινθίας. Ενώ, στη συνέχεια έκανε σοκαριστικές αποκαλύψεις σχετικά με τις ανησυχίες της Γαρυφαλλιάς.

Οι αποκαλύψεις του Αλέξη Κούγια για το φονικό στην Φολέγανδρο

«Το τι έχει διαπιστώσει η αστυνομία, το τι έχει διαπιστωθεί επιστημονικά από την ιατροδικαστική έκθεση, από το DNA, τα αποτυπώματα θα το πληροφορηθούμε όταν θα έχουμε στα χέρια μας την δικογραφία. Η προανάκριση, διαδικαστικά, δεν έχει τελειώσει. Δυο αξιωματικοί του τμήματος διώξεως εγκλημάτων κατά της ζωής πήγαν στη Φολέγανδρο για να ολοκληρώσουν την δικογραφία. Προβλέπω ποια θα είναι η ποινική δίωξη, ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, η ποινή είναι ισόβια κάθειρξη», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Γνωρίζω τους γονείς της κοπέλας επειδή ο πατέρας μου είναι από το Βέλο Κορινθίας, με τον πατέρα της γνωριζόμαστε παιδιόθεν. Πρόκειται για μια από τις αξιοπρεπέστερες οικογένειες. Επικοινώνησα με τον πατέρα της τα μεσάνυχτα μου είπε με λυγμούς ότι θέλει να αναλάβω την υπεράσπιση. Μίλησα πριν λίγο με τη μητέρα και μου έδωσε δύο πληροφορίες. Μου είπε ότι η γνωριμία της Γαρυφαλλίας ήταν περίπου 1 χρόνο, εξελίχθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα το τελευταίο διάστημα. Δεν έχουν γνωρίσει τον 30χρονο.

Μου είπαν ότι είχαν μάθει πως είναι από καλή οικογένεια, ότι είχε σπουδάσει πληροφορική. Το τελευταίο διάστημα όμως υπήρχε μια ανησυχία της Γαρυφαλλίας. Ρώτησε τη μητέρα της αν ήταν δυνατόν να διαπιστώσει αν παρακολουθείται το κινητό της τηλέφωνο», ανέφερε και πρόσθεσε: «Αν μπορούσε κάποιος να πληροφορείται το περιεχόμενο των μηνυμάτων της κοπέλας και μετά από έρευνα της μητέρας διαπίστωσε ότι είναι εφικτό».

Συγκλονιστικές εικόνες μέσα από το αυτοκίνητο του 30χρονου

Ο 30χρονος καθ'ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου. Πρόκειται να απολογηθεί για το ειδεχθές έγκλημα, την ώρα που οι εικόνες από το αυτοκίνητο συγκλονίζουν.

Πιο συγκεκριμένα, το μαύρο Ford Fiesta βρίσκεται στην απόκρημνη πλαγιά της θαλάσσιας περιοχής της Λυγαριάς τρακαρισμένο και με σπασμένα τζάμια. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο 30χρονος στους άνδρες της αστυνομίας, οι δυο τους τσακώνονταν τις τελευταίες ημέρες. Το ίδιο έγινε και το μοιραίο μεσημέρι της Παρασκευής ενώ βρίσκονταν εν κινήσει στο αυτοκίνητο.

Ο ίδιος έβγαλε εκτός δρόμου το όχημα και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά 30 μέτρα, ενώ σε άλλα τόσα θα έπεφταν στην θάλασσα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα: