Έγκλημα στη Ρόδο: Η μητέρα του 42χρονου "έσπασε" την σιωπή της - "Παιδεύτηκε το παιδί μου, πόνεσε και δεν άντεξε"

"Έφτασε στα όριά του, την αγαπούσε πολύ. Την αγαπούσε πολύ κι εκείνη έφυγε!"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έγκλημα στη Ρόδο: Η μητέρα του 42χρονου

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με την δολοφονία της 31χρονης δασκάλας, που έπεσε θύμα του συντρόφου της στην Ρόδο. Η μητέρα του 42χρονου δολοφόνου "έσπασε" την σιωπή της και μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/9) στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα.

Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του 40χρονου δολοφόνου στην Ρόδο

«Το παιδί μου είναι καλό παιδί. Είναι ψυχούλα σας λέω, δεν το λέω επειδή είμαι μάνα του, να σας δώσω κι άλλους να μιλήσετε. Δεν μπορώ να πω πράγματα για τη κοπέλα, γιατί είναι νεκρή, δεν μπορώ να πω για την κοπέλα. Παιδεύτηκε το παιδί μου πολύ, πόνεσε και δεν άντεξε, πόνεσε….πόνεσε…

Δεν μπορώ να πω για τη κοπέλα, δεν θα πω τίποτα για εκείνη. Όχι, δε θα πω. Έφτασε στα όριά του, την αγαπούσε πολύ. Την αγαπούσε πολύ κι εκείνη έφυγε. Μόνο αυτό θα πω τίποτε άλλο. Το παιδί μου είναι καλό. Χρυσό παιδί ήταν το παιδί μου».

«Είχα ένα θαυμάσιο παιδί, ένα καλό παιδί, αυτό μόνο έχω να πω» πρόσθεσε ο πατέρας του, ο οποίος ανέφερε πως όλα αυτά που ακούγονται είναι αερολογίες.

Ανατριχιάζει η αποκάλυψη που είχε κάνει η Δώρα στην ξαδέρφη της

Μέσα σε όλα η ξαδέλφη του θύματος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» όπου μέσα σε όλα οι δηλώσεις της ανατριχιάζουν. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ήμασταν σαν αδέρφια, όχι σαν ξαδέρφια. Τον γνώρισα δυστυχώς μία φορά.

Φαινόταν πολύ υπερπροστατευτικός, αλλά σκεφτόμουν ότι ίσως εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που σκεφτόταν. Ούτε δύο μήνες δεν έμειναν στο ίδιο σπίτι. Όταν έμειναν μαζί, αυτός άρχισε να έχει κάποιες συμπεριφορές πολύ περίεργες.

Τότε πήγα εγώ και τη βρήκα στο σπίτι να μου το δείξει, γιατί είχε χαρεί» είπε, μεταξύ άλλων, ενώ σε άλλο σημείο της κουβέντας τόνισε: «Μετά από λίγο καιρό όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο ότι δεν της τα έλεγε καλά και ότι την πίεζε πολύ. Δεν μου είχε μιλήσει για κάποια βίαιη συμπεριφορά. Δε θα ανεχόταν κάτι τέτοιο. Ήταν αντράκι».

Η ξαδέρφη της αποκάλυψε μάλιστα πως, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών, οι δυο τους είχαν ένα άσχημο σκηνικό που έκανε τη Δώρα να αποφασίσει να χωρίσει. Σε άλλο σημείο των δηλώσεων της, η ξαδέρφη της Δώρας αποκάλυψε: «Τις τελευταίες 4-5 μέρες η Δώρα είπε πως σταμάτησε να την ενοχλεί.

Προχθές το βράδυ, μια μέρα πριν γίνει αυτό έβγαινα από το σπίτι με τη μητέρα της και μου λέει “αυτός μπήκε στο αμάξι και την παρακολουθεί”. Και της λέω “πρόσεχε μη μας σκοτώσει το παιδί”. Και η Ντόρα η ίδια μου είχε πει, πριν λίγες μέρες “Μαρία θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις”. Και κάναμε πλάκα. Η Δώρα ήταν πολύ δυνατή».