Έγκλημα στη Ρόδο: Το σκοτεινό παρελθόν του δράστη - «Χειριστικός, επιθετικός, βίαιος και παραβατικός»

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του δικηγόρου της 32χρονης δασκάλας που δολοφονήθηκε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έγκλημα στη Ρόδο: Το σκοτεινό παρελθόν του δράστη - «Χειριστικός, επιθετικός, βίαιος και παραβατικός»

Σοκαρισμένο είναι από χθες (22/9) το πανελλήνιο με την εν ψυχρώ δολοφονία της 32χρονης Δώρας, την οποία πυροβόλησε ο πρώην σύντροφος της στην οδό δό Μόσχας στο Ροδίνι.

Ο δράστης αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο λίγα λεπτά αργότερα ενώ φαίνεται πως στο παρελθόν είχε επιδείξει επιθετική συμπεριφορά έναντι συντρόφων του.

Ο Βασίλης Μπέης, δικηγόρος πρώην συντρόφου δράστη μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης (23/9) στο Live News και αποκάλυψε πως ήταν «χειριστικός, επιθετικός, βίαιος και παραβατικός. Είχε μια επαναλαμβανομένη παραβατική συμπεριφορά».

Η πρώην σύζυγος του είχε καταφύγει στη δικαιοσύνη καθώς υπήρξε και εκείνη θύμα βίαιης συμπεριφοράς, με τον αυτόχειρα μάλιστα να καταδικάζεται από τη δικαιοσύνη για ενδοοικογενειακή απειλή.

Μάλιστα και η πρώην σύντροφος του είχε καταθέσει δύο μηνύσεις εναντίον του, «η πρώτη για σωματική βία και απειλή και η δεύτερη για παράβαση προσωπικών δεδομένων».

Το σκοτεινό παρελθόν του 42χρονου δράστη στην Ρόδο

Η μητέρα του 42χρονου "έσπασε" την σιωπή της - "Παιδεύτηκε το παιδί μου, πόνεσε και δεν άντεξε"

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με την δολοφονία της 31χρονης δασκάλας, που έπεσε θύμα του συντρόφου της στην Ρόδο. Η μητέρα του 42χρονου δολοφόνου "έσπασε" την σιωπή της και μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/9) στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα.

«Το παιδί μου είναι καλό παιδί. Είναι ψυχούλα σας λέω, δεν το λέω επειδή είμαι μάνα του, να σας δώσω κι άλλους να μιλήσετε. Δεν μπορώ να πω πράγματα για τη κοπέλα, γιατί είναι νεκρή, δεν μπορώ να πω για την κοπέλα. Παιδεύτηκε το παιδί μου πολύ, πόνεσε και δεν άντεξε, πόνεσε….πόνεσε…

Δεν μπορώ να πω για τη κοπέλα, δεν θα πω τίποτα για εκείνη. Όχι, δε θα πω. Έφτασε στα όριά του, την αγαπούσε πολύ. Την αγαπούσε πολύ κι εκείνη έφυγε. Μόνο αυτό θα πω τίποτε άλλο. Το παιδί μου είναι καλό. Χρυσό παιδί ήταν το παιδί μου».

«Είχα ένα θαυμάσιο παιδί, ένα καλό παιδί, αυτό μόνο έχω να πω» πρόσθεσε ο πατέρας του, ο οποίος ανέφερε πως όλα αυτά που ακούγονται είναι αερολογίες.