Έγκλημα στο Αιγάλεω: Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο 20χρονος που σκότωσε την μητέρα του

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έγκλημα στο Αιγάλεω: Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο 20χρονος που σκότωσε την μητέρα του

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τον 20χρονο ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη ίδια του την μητέρα στο Αιγάλεω. Μάλιστα, ο νεαρός πριν από λίγο οδηγήθηκε στην εισαγγελία και εκτελέστηκε το ένταλμα που είχε εκδοθεί για τη σύλληψή του.

Ακολούθως, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 27ο ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ενώ από την άλλη αντιμετωπίζει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, οπλοφορίας, οπλοχρησίας και κατοχής ναρκωτικών.

Αργολίδα: Άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Μία νέα σοκαριστική υπόθεση βγήκε στην επιφάνεια, μιας και πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως ένα ηλικιωμένος άνδρας στην Αργολίδα, σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 78χρονος άνδρας στην περιοχή Βερβερούδα κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε πως η γυναίκα του είναι νεκρή. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας και στη συνέχεια βρήκαν και τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε κρεμαστεί, ενώ νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας στη Ρόδο.

Οι λεπτομέρειες της δολοφονίας στην Αργολίδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η σύζυγος, 75 ετών φέρεται να έχασε την ζωή της από τα χέρια του άνδρα της ο οποίος την σκότωσε πνίγοντάς την πιθανόν με σχοινί. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε Αλτσχάιμερ.

Παρά το γεγονός πως οι σχέσεις τους φαίνεται να ήταν καλές, ο άνδρας αποφάσισε να προβεί στην αποτρόπαιη αυτή πράξη, προκειμένου να την απαλλάξει από την κατάστασή της μην αντέχοντας άλλο την σκληρή καθημερινότητα που ζούσαν λόγω της ασθένειας.

Φονικό Αργολίδα