Έγκλημα στον Βόλο: Συνελήφθη ο βαφτισιμιός για την στυγερή δολοφονία της 75χρονης

Κατακρεούργησε τη νονά του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έγκλημα στον Βόλο: Συνελήφθη ο βαφτισιμιός για την στυγερή δολοφονία της 75χρονης

Σοκ έχει προκαλέσει άλλο ένα έγκλημα το οποίο θύμα είχε μια 75χρονη γυναίκα η οποία αγνοούνταν από την Πέμπτη και βρέθηκε το Σάββατο 6/11 μέσα σε ένα πάπλωμα στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Τα ερωτηματικά είναι αρκετά για την στυγερή δολοφονία, μέχρι στιγμής το κυριότερο πρόσωπο το οποίο θεωρείται ύποπτο είναι ο 39χρονος βαφτισιμιός της από την οποία ζητούσε συχνά και με επίμονο τρόπο να τον ενισχύσει οικονομικά.

Ο 39χρονος, που έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν, φέρεται να έχει ομολογήσει την άγρια δολοφονία της 75χρονης Ευθαλείας Αβραμίδου-Αλεξούλη.

Άλλωστε, τα δακτυλικά του αποτυπώματα είχαν βρεθεί τόσο στη διαφανή κολλητική ταινία που τύλιξε στο κεφάλι της άτυχης γυναίκας, όσο και σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών, με την οποία είχε τυλίξει τα πόδια της, για να μην φαίνονται στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου έκρυψε το πτώμα τυλιγμένο σε ένα πάπλωμα.

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: "Πήρα το μαχαίρι μαζί μου για προστασία" - Η απολογία του 54χρονου

Τη δική του εκδοχή επιχείρησε να δώσει κατά την απολογία του ο 54χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη 48χρονη πρώην σύζυγό του, Νεκταρία, στην Ιεράπετρα, και βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος.

Οπως μετέδωσε ο ANT1, υποστήριξε ότι «το μαχαίρι το έχω πάντα στο μηχανάκι μου, κάτω από τη σέλα. Εκείνο το πρωί πήγα στη δουλειά της για να της πω ότι έπρεπε να φροντίσει εκείνη τα παιδιά και ότι σκόπευα να νοικιάσω σπίτι για να μείνω αλλού. Είδα ότι έφτασε στη δουλειά με τον […] και επειδή ξέρω ότι είναι νευρικός και αν με έβλεπε να μιλάω με την Νεκταρία μπορεί να μου έκανε επίθεση, για αυτό πήρα το μαχαίρι μαζί μου, για την προστασία μου».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον ΑΝΤ1, ο 54χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν ζήλευε τη 48χρονη. «Θα της έλεγα ότι θα έφευγα από το σπίτι. Θα νοίκιαζα αλλού. Δεν την ήθελα μαζί μου, να ήμαστε ανδρόγυνο, από εγωισμό. Όταν την ακολούθησα, γύρισε και μου είπε: Ηρθε ο μ…!, εκεί θόλωσα και δεν θυμάται τι έγινε μετά».
Επίσης, αρνείται ότι χτυπούσε τη 48χρονη Νεκταρία. «Με τη γυναίκα μου ζούσαμε μαζί στο ίδιο σπίτι μέχρι και πριν από 7 μήνες που έφυγε για να φροντίσει μια ηλικιωμένη. Δεν την είχα δείρει ποτέ. Δεν είχα σηκώσει χέρι πάνω της».

«Εγώ ήξερα ότι μένει στο σπίτι των ηλικιωμένων που φρόντιζε. Τρεις μήνες πριν φύγει από το σπίτι κατάλαβα ότι κάτι συνέβαινε», συμπλήρωσε ενώ όπως σημειώνεται στον ΑΝΤ1, φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά του για ό,τι προκάλεσε και ότι δεν ήταν η πρόθεσή του να σκοτώσει τη μητέρα τους.