Ιεράπετρα: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 54χρονος συζυγοκτόνος

Δηλώνει μετανιωμένος ο δράστης

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιεράπετρα: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 54χρονος συζυγοκτόνος

Το πανελλήνιο έχει συγκλονιστεί μετά από την είδηση πως ένας 54χρονος σκότωσε την ίδια του την σύζυγο το πρωί του Σαββάτου σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Περιστερά Ιεράπετρας.

Ο 54χρονος βρέθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή Νεάπολης ενώ με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, αποφασίστηκε να προφυλακιστεί.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έχουν ακουστεί τελευταία ως προς το ότι η Νεκταρία ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας με τον 54χρονο να δηλώνει πως «αυτά τα πράγματα δεν ισχύουν».

Συγκλονίζει η κόρη του θύματος - «Η μητέρα μου ήταν πάντα δίπλα μας»

Η κηδεία της 48χρονης Νεκταρίας που έφυγε από τα χέρια του πρώην συζύγου της στην Ιεράπετρα, πραγματοποιήθηκε χθες (30/10) σε κλίμα οδύνης και λίγες ώρες αργότερα, η κόρη του θύματος μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Mega.

«Η μάνα μου όντως, δεν υπήρχε στιγμή που να έλειπε από δίπλα μας. Οτιδήποτε κι αν κάναμε, οτιδήποτε χρειαζόμασταν, είτε από ψυχολογική υποστήριξη, είτε χρηματική είτε νοσοκομειακή, ήτανε εκεί. Από τα χειρότερα μέχρι τα καλύτερα δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει.

Οι γονείς μου μένανε μαζί μέχρι και τον Μάρτιο. Η μαμά μου έφυγε από το σπίτι. Εγώ έχω γυρίσει στην Κρήτη τον τελευταίο ένα χρόνο. Το κάθε σπίτι έχει τα καλά και τα κακά, έτσι είχαμε κι εμείς. Αλλά όχι τόσο όσο να μπορούσε να φτάσει εκεί πέρα ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ξέρω ότι πάνω στα νεύρα του ο καθένας λέει πολλά. Πίστευα ότι ο πατέρας μου ένιωθε πληγωμένος, προδομένος», είπε χαρακτηριστικά.