Συνελήφθη 35χρονος προπονητής τένις - Κακοποιούσε σεξουαλικά δύο ανήλικες αθλήτριές του

Έπειτα από καταγγελίες γονέων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συνελήφθη 35χρονος προπονητής τένις - Κακοποιούσε σεξουαλικά δύο ανήλικες αθλήτριές του

Για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του συνελήφθη 35χρονος προπονητής ο οποίος εντοπίστηκε σε περιοχή των βορείων προαστίων από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων έπειτα από καταγγελίες γονέων.

Ο προπονητής κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά δύο αθλήτριές του, ηλικίας 14 ετών, γεγονός που έγινε γνωστό όταν οι κοπέλες εκμυστηρεύτηκαν στους γονείς τους τι είχε συμβεί, αποκαλύπτοντας ότι το ίδιο πρόσωπο φέρεται να είχε πράξει το ίδιο και με άλλες συναθλήτριές τους.

Οι γονείς των δύο κοριτσιών αμέσως επισκέφτηκαν τη ΓΑΔΑ και το Τμήμα Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του προπονητή, ο οποίος και συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια ενώ την ίδια στιγμή αυξάνεται ο αριθμός καταγγελιών για τον τέταρτο ηθοποιό.

Συνελήφθη 35χρονος προπονητής τένις για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του

Θεσσαλονίκη: Μαθητής φέρεται πως βίασε δύο συμμαθήτριές του

Σε καταγγελία για βιασμό έχουν προχωρήσει δύο ανήλικες μαθήτριες σε βάρος ενός 16χρονου, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο νομικός σύμβουλος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, Φώτης Γροντάς.

Ο 16χρονος μαθητής βίασε τις δύο συμμαθήτριες του στο σπίτι όπου μένει με τη γιαγιά του στο Κορδελιό.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε ο κ. Γροντάς ο μαθητής παρέσυρε στο σπίτι του και βίασε μια 15χρονη συμμαθήτριά του στη Θεσσαλονίκη. Η κοπέλα αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε στους γονείς της την περασμένη Πέμπτη και όλοι μαζί κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Γροντά μια ακόμη ανήλικη αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού από το ίδιο πρόσωπο με τους γονείς της να μεταβαίνουν στο αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης για να καταγγείλουν και αυτοί το περιστατικό. Μάλιστα, ο κ. Γροντάς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις με δράστη τον ίδιο μαθητή.

Ο νομικός σύμβουλος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του διευθυντή του ΕΠΑΛ Κορδελιού ζητώντας την απομάκρυνση του μαθητή μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Δεν πήρε θετική απάντηση, ενώ είναι αποφασισμένος να θέσει το θέμα και στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Όπως είπε ο ίδιος έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για την πρώτη υπόθεση, ενώ η δεύτερη βρίσκεται στη φάση της διερεύνησης. Ο μαθητής, που ζει με τη γιαγιά του, είχε συνάντηση με τον διευθυντή του σχολείου ενώ θύμα βιασμού έπεσε και ένα 8χρονο κορίτσι στην Ρόδο.