Πάτρα: Ο πραγματικός λόγος που ο Μάνος έχει απομονωθεί - Τι φοβάται

«Δεν έχει επαφές και δε θέλει πια να μιλάει με κανέναν»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ο πραγματικός λόγος που ο Μάνος έχει απομονωθεί - Τι φοβάται

Απομονωμένος εκτός Πάτρας και Αθήνας βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης το τελευταίο διάστημα και αποφεύγει να μιλήσει στους δημοσιογράφους σχετικά με τις νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις που έχουν γίνει. Η εκπομπή Φως στο Τούνελ λοιπόν, αποκάλυψε το λόγο που έχει "κρυφτεί".

Η Αγγελική Νικολούλη επικοινώνησε με φίλο του, μιλώντας για το πού βρίσκεται ο ίδιος το τελευταίο διάστημα και γιατί έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι αποκαλύψεις για την "εξαφάνιση" του Μάνου

«Ο Μάνος δεν είναι στα καλύτερά του με όλα όσα έχουν γίνει. Δεν τον χωράει ο τόπος. Αυτή την περίοδο έχει απομονωθεί. Δεν βρίσκεται στην Πάτρα, ούτε στην Αθήνα. Μην σου πω ότι τώρα συνειδητοποίει την κατάσταση. Τώρα είναι που καταλαβαίνει όσα έβλεπαν όλοι εκτός από εκείνον. Δεν έχει επαφές και δε θέλει πια να μιλάει με κανέναν πέρα από την οικογένεια του. Βέβαια επειδή ακούω και διαβάζω διάφορα ούτε κατάθλιψη έχει, ούτε δέχεται ψυχολογική υποστήριξη, ούτε ψυχίατρος τον βλέπει δυο φορές την εβδομάδα.

Απλά επιλέγει τη σιωπή μέχρι να “μιλήσει” η Δικαιοσύνη. Επιλέγει την ηρεμία, για τους γονείς του κυρίως, που το βιώνουν πολύ δύσκολα όλο αυτό. Κάποια στιγμή θα δει κάποιον ειδικό, σου το είχε πει και σένα», ανέφερε.

Επίσης, αναφέρθηκε και στο τεστ πατρότητας: «Αν ήθελε να το κάνει τώρα, θα το έκανε χωρίς να υπολογίζει τις απειλές της για μηνύσεις και τα σχετικά. Το σκέφτηκε και εσύ ξέρεις τις λεπτομέρειες. Δεν είναι όμως σε θέση στην παρούσα φάση να μπει σ’ αυτή τη διαδικασία. Είναι ψυχοφθόρο. Βέβαια με αυτά που μεταφέρονται από το περιβάλλον της Ρούλας, ανησυχεί».

Τέλος: «Δεν αναγνωρίζει πια αυτή τη γυναίκα και κατάλαβε ότι δεν έχει όρια. Στην απόγνωσή της, είναι ικανή για όλα και φοβάται πως ακόμα και μέσα από τη φυλακή θα προσπαθήσει να δημιουργήσει πρόβλημα στον ίδιο και την οικογένειά του. Εδώ έψαχνε να βρει μπράβους να τον στριμώξουν πριν συλληφθεί, τώρα που είναι μέσα και έχει και προσβάσεις; Δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει η Ρούλα.

Σου λέει έχει πλάκα τώρα να βάλει κανέναν μέσα από την φυλακή… Εδώ βλέπεις προσπαθούν να τον μπλέξουν στην υπόθεση τώρα. Θέλει να τον πάρει μαζί της. Πέφτω; Πέφτεις μαζί μου ό,τι και να γίνει αφού δεν σε έχω. Αυτά βλέπει ο Μάνος, ανησυχεί και μένει απομονωμένος».

Κεντρική φωτογραφία Eurokinissi - Φωτογράφος ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Δασκαλάκης ήταν παρών στα περιστατικά των παιδιών του

Την Τετάρτη 5/5 έγινε γνωστό μέσα από το Πρωινό του Αντ1 μια αποκάλυψη αναφορικά με την υπόθεση στην Πάτρα, η οποία έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το πανελλήνιο αναφορικά με το θάνατο των 3 κοριτσιών και το κατά πόσο έχουν ευθύνη για αυτούς η μητέρα και ο πατέρας.

Μέσα από την εκπομπή έγινε γνωστό, πως ο Δασκαλάκης είναι σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και πως δε μπορεί να δηλώνει πλήρη άγνοια από τα περιστατικά, που συνέβαιναν στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, όσο κάποιο από τα 3 κορίτσια εμφάνιζε περίεργο περιστατικό και έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο, η Ρούλα τον έπαιρνε με βιντεοκλήση.

Η δήλωση αυτή αφενός σοκάρει, αν αναλογιστεί κανείς πως τη στιγμή, που το παιδί, μπορεί να έβγαζε αφρούς από το στόμα υπήρχε ψυχραιμία να γίνει κάποια κλήση. Αφετέρου, αν ισχύει αυτό τότε ο Μάνος είχε εικόνα και δε μπορεί να δηλώνει απών.