Πάτρα: Εξαφανισμένος ο Μάνος Δασκαλάκης - Γιατί κρύβεται;

Η αποκάλυψη του φίλου του στον αέρα του «Πρωινού»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Εξαφανισμένος ο Μάνος Δασκαλάκης - Γιατί κρύβεται;

Και μπορεί πλέον η υπόθεση της Πάτρας να μην βρίσκεται στο επίκεντρο των τηλεοπτικών εκπομπών, ωστόσο οι εξελίξεις δεν σταματούν να συγκλονίζουν. Το πρωί της Παρασκευής 6/5 ένας φίλος του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε στον αέρα του «Πρωινού» και τόνισε ότι ο 30χρονος κρατά πολύ χαμηλό προφίλ στην Πάτρα. (Δείτε εδώ ποιον επισκέπτεται ο Μάνος 2 φορές την εβδομάδα)

Κόλαφος ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη

«Εδώ στην Πάτρα ο Μάνος Δασκαλάκης δεν κυκλοφορεί καν. Η βέσπα του είναι απέξω από το σπίτι από ό,τι είδα. Έχει το αμάξι και τη μηχανή αλλά δεν ξέρω και κατά πόσο μετακινείται. Είναι σ’ ένα σπίτι κλεισμένος το οποίο το ξέρει η αστυνομία και ο δικηγόρος του.

Άφαντος, είναι άφαντος ο Μάνος Δασκαλάκης! Ε, λογικά φοβάται κιόλας γιατί, ξέρεις, εδώ πέρα έχουν αγριέψει λίγο τα πράγματα… Ε, εντάξει, μπορεί να φοβάται να κυκλοφορήσει και στην Πάτρα… Είναι όλοι μπριζωμένοι με την πάρτη του. Όλοι τον βρίζουν και τέτοια φάση…

Δεν μπορεί να μη γνώριζε ρε παιδί μου! Άμα έχει γίνει κάτι τέτοιο δεν μπορεί τώρα να ήταν στο ίδιο σπίτι και να μη γνώριζε… Δεν θα έβλεπε και κάποιες συμπεριφορές από τα παιδιά του κάπως; Δε γίνεται, είναι αδιανόητο! Και εγώ το ίδιο πιστεύω να σου πω την αλήθεια! Κι εγώ που είχα μιλήσει με τη Τζωρτζίνα, μου έδειχνε πλήρη αγάπη για τη μητέρα της.

Είμαι τώρα με μία κυρία η οποία έχει το κυλικείο του σχολείου! Δεν είχανε ποτέ αντιληφθεί κάτι περίεργο. Και το παιδί ήταν μια χαρά χαρούμενο. Γενικά, του δίνανε λεφτά, δηλαδή, ξέρεις, μερικά παιδάκια έχουνε και μερικά προβλήματα. Δεν έχουνε ούτε δύο – τρία ευρώ να πάρουν κάτι από το κυλικείο. Μου λέει «κάθε μέρα είχε τα λεφτά της». Ήταν κομπλέ το παιδί, δεν ήταν παρατημένο, δεν του έλειπε κάτι».

«Θα μας αφήσει όλους άφωνους» - Η υπόθεση φτάνει στο τέλος;

Όσο οι έρευνες συνεχίζονται για την υπόθεση της Πάτρας, νέα στοιχεία εμφανίζονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας και οι μαρτυρίες βάζουν "φωτιά" στα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Μία τέτοια μαρτυρία αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης 5/5 σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη. Σχολιάζοντας, λοιπόν, τα γεγονότα, ο Μανώλης Σφακιανάκης έκανε μία δήλωση που άφησε το κοινό σοκαρισμένο.

Ο ίδιος ανέφερε , στην εκπομπή Live News την Πέμπτη 5/5, ότι τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει θα αναγκάσουν όλους όσους έχουν αναμειχθεί και έχουν συνεργαστεί γι' αυτό το έγκλημα, να ομολογήσουν τα πάντα. Η υπόθεση, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, έχει δέσει και από στιγμή σε στιγμή όλα όσα θα αποκαλυφθούν θα αφήσουν τον κόσμο άναυδο.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία, γίνεται σοβαρή δουλειά, γίνονται μεγάλες έρευνες και η υπόθεση θα τελειώσει μέχρι τέλος του μήνα. Όταν τελειώσει η έρευνα θα μας αφήσει άφωνους όλους», επισήμανε.