Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Παπαϊωάννου!

Ο «πατριάρχης» του κρασιού της Νεμέας!

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Παπαϊωάννου!

Ο κορυφαίος οινοποιός Αθανάσιος Παπαϊωάννου, ένας θρύλος της οινικής ιστορίας της Νεμέας, άλλα και της Ελλάδος έφυγε από τη ζωή.

Η Νεμέα απόλεσε ένα μεγάλο κεφάλαιο από τον πολιτισμό, την παράδοση και την ψυχή της στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που για πολλά χρονιά υπήρξε η σημαία και η αίτια της αναπτυξιακής της προοπτικής. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην Αρχαία Νεμέα. Θρήνος: Πέθανε ο Takis!

Ο Θανάσης Παπαϊωάννου ήταν ένας από τους πρώτους «μικρούς παραγωγούς». Η σοδειά του 1981 έδωσε το πρώτο εμφιαλωμένο κρασί με το όνομά του -μέχρι τότε βρισκόταν πίσω από μερικά από τα πιο πετυχημένα ελληνικά κρασιά.

Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Παπαϊωάννου

Πέθανε ο Σταμάτης Φιλίππου!

Πέθανε ο γνωστός Βολιώτης dj, Σταμάτης Φιλίππου!

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στον Βόλο ο θάνατός του αφού ήταν ένας από τους γνωστότερους dj της πόλης.

Τραγωδία στη Λαμία! Ο πατέρας προσπαθούσε να σώσει τον γιο του! Πότε θα γίνει η κηδεία του παιδιού;

Πέθανε ο Σταμάτης Φιλίππου!

Ο Σταμάτης Φιλίππου είχε συνδέσει το όνομά του με τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, έχοντας παίξει στα πιο in και γνωστά στέκια του Βόλου. Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα προσβλήθηκε από την επάρατη νόσο. Έδωσε την άνιση μάχη με το θάνατο μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά δυστυχώς λύγισε.

Πένθος: Νεκρός 6χρονος Youtuber! Πέθανε από...

Πένθος επικρατεί μετά την είδηση πως πέθανε 6χρονο αγοράκι. Ήταν Youtuber με πολλές προβολές στα social media όπου πέθανε από ελονοσία.

Την Τετάρτη διαγνώσθηκε με τη νόσο και μέσα σε ένα 24ωρο έφυγε από τη ζωή με την οικογένεια του να θρηνεί τον άδικο χαμό του.

Ο Darcy εμφανίστηκε για τελευταία φορά στη σκηνή στις 2 Αυγούστου, στο πλευρό του γνωστού κωμικού της χώρας Kigingi. Ο κωμικός, μιλώντας στο BBC, εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του 6χρονου και έκανε λόγο για μια μεγάλη απώλεια της βιομηχανίας ψυχαγωγίας στη χώρα του. Σοκ: Βρέθηκε νεκρός γνωστός Youtuber!

Πάνω από 1.800 άνθρωποι έχουν πεθάνει από ελονοσία στο Μπουρούντι φέτος, σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

Νεκρός 6χρονος Youtuber

Θρήνος: Πέθανε ο ήρωας που έσωσε δεκάδες ζωές στο Μάτι!

Θρήνος! Πέθανε ο ήρωας που έσωσε πολλές ζωές στο Μάτι, όταν ξέσπασε η φονική πυρκαγιά και άφησε πίσω της πολλά θύματα.

Έναν περίπου χρόνο μετά την τραγωδία, ο Κώστας Αρβανίτης άφησε την τελευταία του πνοή στα 70 του χρόνια. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ένας φίλος του στο Facebook, ο οποίος παρέθεσε τα λόγια του Αιγύπτιου, που εργαζόταν για τον Κώστα Αρβανίτη, περιγράφοντας τι συνέβη το βράδυ εκείνο στο μάτι.

Ο ψαράς μαζί με γυναίκα του Χρύσα, το γιο του Δημήτρη και τον Μεσαφέρ περισυνέλεξαν περίπου 70 ανθρώπους από τη θάλασσα.

Δραματικά ντοκουμέντα για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι! Σοκάρουν οι διάλογοι!

«Μέσα στα επόμενα λίγα λεπτά και μέσα στον πυκνό καπνό αρχίσαμε να βλέπουμε δεξιά και αριστερά ανθρώπους που είχαν μπει στη θάλασσα για να σωθούν από τη φωτιά. Αρχίσαμε να μαζεύουμε κόσμο. Ένας άντρας φώναζε μέσα στο μαύρο καπνό το όνομα της γυναίκας του, Κατερίνα, Κατερίνα… Αμέσως μετά μαζέψαμε ένα ζευγάρι, έριξα σκοινί και σημαδούρα και τους τράβηξα. Λίγο πιο κάτω βρήκαμε κάποιους ηλικιωμένους. Δεν μπορούσαν να δουν την παραλία. Κολυμπούσαν αλλά κόντευαν να πεθάνουν. Αυτοί οι άνθρωποι, μα το θεό, αν δεν ήμασταν εκείνη την ώρα εκεί να τους μαζέψουμε θα χανόντουσαν», αναφέρει ο Αιγύπτιος ψαράς.

Πέθανε ο ήρωας που έσωσε ζωές στο Μάτι