Ραγδαίες εξελίξεις με την 15χρονη που είχε εξαφανιστεί! Την βρήκαν νεκρή και χωρίς...

Τραγικός επίλογος!

Ραγδαίες εξελίξεις με την 15χρονη που είχε εξαφανιστεί! Την βρήκαν νεκρή και χωρίς...

Ραγδαίες εξελίξεις με την 15χρονη που είχε εξαφανιστεί! Την βρήκαν νεκρή και χωρίς...

Το άψυχο σώμα της 15χρονης Nora Quoirin, που αγνοούνταν τις τελευταίες μέρες στη Μαλαισία, όπου είχε πάει για διακοπές με τους γονείς της, εντόπισαν οι αστυνομικές Αρχές, μέσα σε περιοχή με πυκνή βλάστηση και χωρίς ρούχα.

Η Nora, που ήταν παιδί με ειδικές ανάγκες (είχε γεννηθεί με μια διαταραχή που επηρέαζε την ανάπτυξη του εγκεφάλου), εξαφανίστηκε από το δωμάτιο στο οποίο διέμενε, στο θέρετρο Ντεσούν, στις 4 Αυγούστου.

Η αστυνομία έκανε γνωστό πως οι γονείς της 15χρονης, με καταγωγή από Ιρλανδία και Γαλλία προχώρησαν στην αναγνώριση της ταυτότητας του πτώματος, το οποίο εντόπισαν διασώστες την Τρίτη.

Η νεκροψία που θα ακολουθήσει, θα δείξει περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες του θανάτου της Nora Quoirin, στην επιχείρηση εντοπισμού της οποίας συμμετείχαν 350 άνθρωποι, μέσα στην πυκνή ζούγκλα που βρίσκεται δίπλα στο θέρετρο.

Οι Αρχές αντιμετώπισαν από την αρχή την υπόθεση σαν περίπτωση εξαφάνισης, ωστόσο οι γονείς της έκαναν λόγο για πιθανή απαγωγή. Μάλιστα, τη Δευτέρα έκαναν γνωστό πως προσέφεραν 10.000 λίρες σαν ανταμοιβή για την παροχή βοήθειας στην εύρεση του παιδιού τους.

Ικαρία! Εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη 34χρονη αστροφυσικός! (Βίντεο)

Εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη 34χρονη αστροφυσικός που εξαφανίστηκε στην Ικαρία!

Τραγικός ο επίλογος στην εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού καθώς νωρίς σήμερα το απόγευμα εντοπίστηκε νεκρή, σχετικά κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Ικαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ βρέθηκε σε απόκρημνο σημείο σε μια χαράδρα στην περιοχή Καταφύγι, σε απόσταση 5 χλμ. από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον σύντροφό της. Αυτή τη στιγμή προσεγγίζουν οι διασώστες.

Στο σημείο σπεύδουν ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας και του Λιμενικού προκειμένου να ανασύρουν τη σορό ώστε να γίνει και η ταυτοποίησή της.

Πηγή: iefimerida.gr

Εξαφάνιση Ικαρία: Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στο θρίλερ της αστροφυσικού! Βρέθηκε το στίγμα του κινητού της!

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία. Βρέθηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού της.

Οι ερευνητικές ομάδες έχουν ήδη ενισχυθεί από ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. -που φέρει εξειδικευμένες συσκευές γεωεντοπισμού- το οποίο μετέβη στην Ικαρία με ελικόπτερο του στρατού. Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών, ωστόσο, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί το κινητό τηλέφωνο της Βρετανίδας αστροφυσικού, το οποίο αποτελεί το σημαντικότερο «κλειδί» ώστε να εξιχνιαστεί η εξαφάνιση.

Εξαφάνιση Ικαρία: Σπάει την σιωπή του ο ξενοδόχος για την αστροφυσικό! «Το είδα με τα μάτια μου...»!

Σε δύσβατο, θαμνώδες σημείο του Κεραμέ Ικαρίας το τελευταίο στίγμα

Οπως εξηγεί στο iefimerida ο Μιχάλης Χριστοδούλου, επικεφαλής της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Ικαρίας (ΕΠΟΜΕΑ Ικαρίας), οι διασώστες έχουν ήδη «χτενίσει» μια πολύ μεγάλη περιοχή και από το πρωί της Τετάρτης επιχειρούν να προσεγγίσουν το τελευταίο στίγμα.

«Ερευνήσαμε όλον τον τομέα του Κεραμέ, δηλαδή πέριξ του ξενοδοχείου όπου διέμενε η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ με τον σύντροφό της. Μιλάμε για μια έκταση 10 χιλιομέτρων, αν το δεις σε ευθεία. Εχουμε όλη τη διαδρομή που περπάτησε, καθώς μας έστειλε στίγματα η Πολιτική Προστασία της Κύπρου», σημειώνει ο κ. Χριστοδούλου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το τελευταίο στίγμα του κινητού της είναι σε πολύ δύσβατη περιοχή του Κεραμέ Ικαρίας. Είναι σε σημείο του Φάρου Κεραμέ. Θα δούμε πώς βρέθηκε εκεί. Θεωρούμε ότι μπορεί να χρειαστούν έως και δύο ημέρες για να φτάσουμε στο συγκεκριμένο σημείο. Θα χρειαστεί να κοπούν δενδρύλλια και θάμνοι».

Πηγή: iefimerida.gr