Τραγωδία στον Πόρο! Έπεσε ελικόπτερο στη θάλασσα! Νεκροί όλοι οι επιβάτες!

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες!

Τραγωδία στον Πόρο! Έπεσε ελικόπτερο στη θάλασσα! Νεκροί όλοι οι επιβάτες!

Τραγωδία στον Πόρο! Έπεσε ελικόπτερο στη θάλασσα! Νεκροί όλοι οι επιβάτες!

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά από πληροφορία για πτώση ιδιωτικού ελικοπτέρου στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Γαλατά και Πόρου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη εικόνα για την κατάσταση ή τον αριθμό των επιβαινόντων στο ελικόπτερο.

Πληροφορίες για 3 επιβαίνοντες
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Γαλατά Κώστα Καραγιάννη που μίλησε στο One ήταν τρεις οι επιβαίνοντες και δεν υπάρχουν επιζώντες.

Πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν ότι στο μοιραίο ελικόπτερο επέβαιναν 3 άτομα: Ο χειριστής και δύο άτομα Ρωσικής καταγωγής. Κατά μια πληροφορία πρόκειται για μια γυναίκα και ένα παιδί.

Έχετε δει το αεροπορικό δυστύχημα που σοκάρει; Δύο νεκροί και 19 τραυματίες!

Τραγωδία στον Πόρο! Έπεσε ελικόπτερο στη θάλασσα! Νεκροί όλοι οι επιβάτες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελικόπτερο ξεκίνησε από τον Γαλατά με προορισμό το Ελευθέριος Βενιζέλος. Ωστόσο χτύπησε σε καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα ο χειριστής να χάσει τον έλεγχο και το ελικόπτερο να καταλήξει στη θάλασσα.

Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία! Συντριβή αεροσκάφους! Τρεις νεκροί μέχρι τώρα!

Τραγωδία! Συντριβή αεροσκάφους με τι απολογισμό να δείχνει ότι υπάρχουν τρεις νεκροί μέχρι τώρα!

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις αγνοούνται έπειτα από τη συντριβή ενός υδροπλάνου σε μια λίμνη σε απομονωμένη περιοχή

Το συμβάν έγινε στον βορειοανατολικό Καναδά. Τραγωδία! Συνετρίβη αεροσκάφος! 9 νεκροί μέχρι τώρα! (Βίντεο)

Επτά άνθρωποι επέβαιναν στο υδροπλάνο de Havilland DHC-2 Beaver της Air Saguenay, μιας μικρής αεροπορικής εταιρείας τσάρτερ με έδρα το Κεμπέκ. Το υδροπλάνο συνετρίβη στο Λαμπραντόρ, μέρος της επαρχίας Νιουφάουντλαντ και Λαμπραντόρ στις ανατολικές ακτές του Καναδά.

Στους επιβαίνοντες ήταν ο πιλότος, δύο ξεναγοί και τέσσερις επιβάτες που βρίσκοταν σε εκδρομή ψαρέματος. Το αεροσκάφος αναμενόταν να προσγειωθεί στις 19:00 τοπική ώρα τη Δευτέρα στην Λίμνη Κροσρόουντς, όπου βρίσκεται το αλιευτικό καταφύγιο των Τριών Ποταμών.

Στις 20:00 η ώρα, αφού το υδροπλάνο δεν είχε καταφθάσει, η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε επείγουσες διαδικασίες εντοπισμού, στέλνοντας ένα άλλο αεροσκάφος και ομάδες διάσωσης για την αναζήτησή του, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το υδροπλάνο εντοπίστηκε από τις ομάδες διάσωσης στην Λίμνη Μισταστίν, μια ηφαιστειακή λίμνη στο βόρειο Λαμπραντόρ, περίπου στις 06:30 σήμερα το πρωί.

Τα αίτια της συντριβής δεν είναι ακόμη γνωστά σύμφωνα με τον πρόεδρο της Air Saguenay, ενώ δεν υπάρχουν νεότερα για τους τέσσερις αγνοούμενους.

Ανάμεσα στους επιβεβαιωμένα νεκρούς είναι ο πιλότος, 61 ετών, που εργαζόταν στην εταιρεία από το 2011 και ήταν πολύ έμπειρος με παραπάνω από 20.000 ώρες πτήσεις.

Τρόμος στον αέρα! Συγκρούστηκαν δύο στρατιωτικά αεροσκάφη!

Τρόμος στον αέρα! Συγκρούστηκαν δύο στρατιωτικά αεροσκάφη!

Το περιστατικό ανακοινώθηκε από το αρμόδιο υπουργείο μέσω Twitter, χωρίς να γίνεται αναφορά στην ημερομηνία του συμβάντος.

Δύο στρατιωτικά εκπαιδευτικά αεροσκάφη συγκρούστηκαν στον αέρα, στο Κατάρ, χωρίς η σύγκρουση αυτή να προκαλέσει ανθρώπινες απώλειες, καθώς και οι δυο πιλότοι πρόλαβαν να ενεργοποιήσουν το σύστημα εκτόξευσης, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο άμυνας της χώρας.

Η ανακοίνωση έλεγε χαρακτηριστικά:

«Κατά τη διάρκεια μιας πτήσης εκπαίδευσης σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ δύο εκπαιδευτικών αεροσκαφών και οι πιλότοι ήταν σε θέση να βγουν με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας το κάθισμα εκτίναξης».

Θρίλερ στον αέρα! Έντρομοι οι επιβάτες! Τι συνέβη;

Θρίλερ στον αέρα! Έντρομοι ήταν οι επιβάτες! Τι συνέβη;

Οι 180 επιβάτες που ταξίδευαν έμαθαν ότι έπρεπε να εκκενώσουν το αεροσκάφος μόλις λίγα λεπτά πριν την απογείωση!

Συναγερμός σήμανε στον αέρα και πραγματοποιήθηκαν σκηνές πανικού στο αεροδρόμιο.

Ένα αεροπλάνο από το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο που είχε ως προορισμό το Μπανγκαλόρ της Ινδίας πετούσε πάνω από τον πορθμό «Μάγχη», όταν ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω τεχνικού προβλήματος. Η πτήση εξελίχθηκε στο θρίλερ.

Η πτήση BA119 γύρισε πίσω, μόλις λίγα λεπτά αφού είχε απογειωθεί στις 15:30 (τοπική ώρα). Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη.

Θρίλερ στον αέρα! Έντρομοι οι επιβάτες! Τι συνέβη;

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες επιβάτες έζησαν τον τρόμο όταν το αεροπλάνο γέμισε καπνούς...

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όταν το αεροπλάνο έφτασε τα 24.000 πόδια περίπου δέκα λεπτά αφού είχε αναχωρήσει από το αεροδρόμιο του Χίθροου, ο πιλότος είχε μία απότομη πτώση στα 10.000 πόδια σε διάστημα εννέα λεπτών.

Το αεροπλάνο πετούσε πάνω από τη Μάγχη για περίπου μία ώρα. Σύμφωνα με την British Airways, «ο πιλότος ζήτησε μία πρόωρη προσγείωση στο Χίθροου λόγω ενός τεχνικού προβλήματος».

Θρίλερ στον αέρα! Έντρομοι οι επιβάτες! Τι συνέβη;

Πηγή: athensmagazine.gr