Θρήνος! Νεκρός γνωστός Έλληνας οινοποιός!

Από τους πιο γνωστούς της Πάτρας!

Θρήνος! Νεκρός γνωστός Έλληνας οινοποιός!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός γνωστός Έλληνας οινοποιός!

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 10 το πρωί από τον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας Πατρών και η ταφή στο Κοιμητήριο της Παναγίας Αλεξιωτίσσης.

Πένθος στο Star Κεντρικής Ελλάδας! Νεκρός ο...

Ο λόγος για τον γνωστό Πατρινό οινοποιό Λευτέρη Καρέλα, ο οποίος ήταν σύζυγος της αείμνηστης συγγραφέως και εικαστικού Μαρίας Καρέλα. Με την συζυγό του είχαν αποκτήσει δύο παιδιά τον Γιώργο και τον Νίκο, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει και τέσσερα εγγόνια τον Λευτέρη, τον Γεράσιμο την Μαρία και την Αναστασία.

Θρήνος στην Ηλεία: "Έφυγε" πολύ νέος ο Γιάννης Κωνσταντάκος!

Θρήνος επικρατεί στην Ηλεία, αφού έφυγε από την ζωή πολύ νέος ο Γιάννης Κωνσταντάκος μετά το τροχαίο δυστύχημα που είχε.

Ο άτυχος 25χρονος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή.

Δυστυχώς όμως η «μάχη» ήταν άνιση και ο Γιάννης «έφυγε» τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Θρήνος στην Θεσπρωτία: Έπεσε στον γκρεμό με το αυτοκίνητο και πέθανε!

Η είδηση του θανάτου του πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία, τόσο στο Κουζούλι, το χωριό του, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου, όπου κανείς οικείος του δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένα νέο παιδί, χάθηκε τόσο άδικα και ξαφνικά.

Η κηδεία του Γιάννη Κωνσταντάκου θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλεία στο Κουζούλι.

 Έφυγε πολύ νέος ο Γιάννης Κωνσταντάκος

Πηγή: patrisnews.com

Πένθος: Πέθανε σε τροχαίο στέλεχος μεγάλης εταιρείας!

Πέθανε σε τροχαίο στέλεχος μεγάλης εταιρείας και στο πένθος έχουν βυθιστεί οι συνάδελφοι, η οικογένεια και οι φίλοι του.

Στο ίδιο τροχαίο που σημειώθηκε στην Αντίπαρο, τραυματίστηκε και η αδερφή του, η οποία διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας: «Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 53χρονη, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, οδηγούμενη από 56χρονο αλλοδαπό και συνεπιβάτιδα 62χρονη ομοεθνή του, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή και τον σοβαρό της συνεπιβάτιδας».

Θρήνος στην Κω! Πέθανε σε τροχαίο η Δέσποινα Ζάγκα!

Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία! Πέθανε σε τροχαίο αξιωματικός!

Θρήνος επικρατεί στην Πολεμική Αεροπορία. Πέθανε σε τροχαίο ιπτάμενος αξιωματικός.

Στα τραύματα του υπέκυψε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, 48χρονος αντισμήναρχος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ύστερα από δίμηνη νοσηλεία κατόπιν τροχαίου ατυχήματος.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Θρήνος! Άφησε την τελευταία του πνοή ο Γκούντερ Μπένγκτσον!

Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία

Σοκ! Εργαζόμενος πέθανε από θερμοπληξία σε εργοτάξιο των Ολυμπιακών Αγώνων 2020!

Σοκ. Εργαζόμενος σε εργοτάξιο Ολυμπιακών Αγώνων του 2020, πέθανε από θερμοπληξία στην Ιαπωνία.

50χρονος εργάτης, ο οποίος τοποθετούσε καλωδίωση έξω από τον χώρο του Tokyo Big Sight [σ.σ. ανεπίσημη ονομασία του κέντρου διεθνών εκθέσεων της ιαπωνικής πρωτεύουσας], που ανακαινίζεται για να γίνει το κέντρο των μέσων ενημέρωσης κατά τη διάρκεια των αγώνων, βρέθηκε αναίσθητος χθες το απόγευμα και διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου αργότερα κατέληξε, ανέφερε το NHK.

Τραγωδία! Πέθανε 2χρονο κοριτσάκι από θερμοπληξία σε αυτοκίνητο ενώ η μητέρα του κοιμόταν!

Αστυνομικοί είπαν ότι οι συνθήκες στο εργοτάξιο υποδεικνύουν πως η αιτία του θανάτου του ήταν η θερμοπληξία, κατά το τηλεοπτικό δίκτυο, ωστόσο επισήμως η αστυνομία απέφυγε να επιβεβαιώσει τη συγκεκριμένη πληροφορία και δεν ήταν διαθέσιμος κάποιος εκπρόσωπος του Τόκιο 2020 της οργανωτικής επιτροπής για σχόλια.

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Πέθανε από γερανογέφυρα ο...

Τραγωδία στη Φθιώτιδα, καθώς ένας άνθρωπος πέθανε από γερανογέφυρα σκορπώντας τη θλίψη στην τοπική κοινωνία!

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Φθιώτιδα. Συγκλονίζει το εργατικό δυστύχημα που αφαίρεσε τη ζωή 36χρονου, στη γερανογέφυρα της νικελοβιομηχανίας ΛΑΡΚΟ. 'Ενα ακόμα εργατικό ατύχημα συνέβη όταν ένας άντρας έπεσε από μεγάλο ύψος και ξεψύχησε!

Το μεσημέρι της Παρασκευής την ώρα που ο άτυχος άνδρας βρισκόταν σε χώρο παραγωγής του εργοστασίου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες φέρεται να χτυπήθηκε από γερανό μεταφοράς υλικού.

Ο 36χρονος, που διέμενε στον οικισμό της Λάρυμνας και ανήκε στο μόνιμο προσωπικό της εταιρείας είχε την ειδικότητα του ηλεκτρονικού. Σοκ πέθανε ο Γιώργος Μιχαηλίδης!