Σοκ! 15χρονος μαχαίρωσε τους γονείς του και μετά ήθελε να....

Ανατριχιαστικό έγκλημα!

Σοκ! 15χρονος μαχαίρωσε τους γονείς του και μετά ήθελε να....

Σοκ έχει προκληθεί με την είδηση ότι 15χρονος μαχαίρωσε τους γονείς του και μετά ήθελε να....

αυτοκτονήσει, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Την επίθεση με μαχαίρι στους γονείς του, πραγματοποίησε ένας 15χρονος Βρετανός σε τουριστικό θέρετρο της Τενερίφης, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο.

Σοκ στα Τρίκαλα! 30xρονος μαχαίρωσε τον πατέρα του!

Αμέσως μετά, ο νεαρός επιχείρησε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας μέσα σε φαράγγι. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο, ανέσυραν τον 15χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, λόγω χτυπημάτων στο κεφάλι και φρουρούμενος σε τοπικό νοσοκομείο.


Σε άλλα νοσοκομεία έχουν μεταφερθεί η μητέρα και ο πατέρας του, ενώ η αστυνομία χαρακτήρισε το συμβάν σαν ένα «περιστατικό ακραίας βίας». Επιπλέον, αναφέρεται πως ο νεαρός δράστης αντιεμτωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σοκ! Εργοδότες έβγαλαν μαχαίρι σε μαγείρισσα επειδή... (Βίντεο)

Σοκ! Εργοδότες έβγαλαν μαχαίρι σε μαγείρισσα επειδή...

Μια νέα καταγγελία για εργασιακό μεσαίωνα ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με θύμα μία μαγείρισσα που απειλήθηκε από το αφεντικά της επειδή μιλούσε στους συναδέλφους της για τα συνδικαλιστικά.

Το περιστατικό έφερε στην δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, προσθέτοντας ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα του εργασιακού μεσαίωνα στον χώρο της εστίασης.

Να θυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες ένας 19χρονο είχε καταγγείλει πως δεχόταν βασανιστήρια στην κουζίνα πασίγνωστου εστιατορίου της Κέρκυρας, γεγονός που επιβεβαίωσε και το ιατρικό πόρισμα.

Σοκ στην Λαμία! Νεαρός χτύπησε στο κεφάλι γυναίκα με γυάλινο πλακάκι!

Νέο απίστευτο περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Λαμίας και από τύχη δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός. Σοκ με την είδηση ότι νεαρός χτύπησε στο κεφάλι γυναίκα με γυάλινο πλακάκι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα καθόταν σε μια καρέκλα στο πεζοδρόμιο της οδό Σατωβριάνδου έξω από το σουβλατζίδικο που διατηρεί με το σύζυγό της, στη συμβολή των οδών Σατωβριάνδου και Έσλιν.

Ξαφνικά ένας νεαρός, τον οποίο δεν γνώριζε και χωρίς να προηγηθεί κάτι, της επιτέθηκε κρατώντας ένα σπασμένο γυάλινο πλακάκι.

Η γυναίκα την τελευταία στιγμή έσκυψε και προσπάθησε να προστατέψει το κεφάλι της. Ο νεαρός την χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι με το πλακάκι, αλλά ευτυχώς όχι με το μυτερό μέρος και έτσι γλίτωσε τα χειρότερα.

Σοκ στην Λαμία! Νεαρός χτύπησε στο κεφάλι γυναίκα με γυάλινο πλακάκι!

Διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, ενώ ο νεαρός αμέσως μετά το έβαλε στα πόδια.

Οι κάμερες όμως του καταστήματος τον έχουν καταγράψει τη στιγμή που περνούσε απ' έξω και είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του από την αστυνομία.