Θρίλερ με την εξαφάνιση της 14χρονης! Κρατείται παρά την θέληση της;

Φόβοι από το Χαμόγελο του παιδιού!

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 14χρονης! Κρατείται παρά την θέληση της;

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση της 14χρονης Μαριάνας. Υπάρχουν φόβοι πως κρατείται παρά την θέληση της και για αυτό δεν επικοινωνεί με την οικογένεια της.

Η ανήλικη, εξαφανίστηκε από τη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας,στις 20 Αυγούστου και η τύχη της ακόμα και σήμερα, αγνοείται.

Το «Χαμόγελο του παιδιού» προχώρησε σε νέα ανακοίνωση και όπως έγραψε υπάρχουν φόβοι η 14χρονη να κρατείται παρά την θέληση της και για αυτό δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη με την οικογένεια της.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Συναγερμός στον Πειραιά! Εξαφανίστηκαν δυο ανήλικα αδέρφια!

Συναγερμός σήμανε στον Πειραιά! Εξαφανίστηκαν δυο ανήλικα αδέρφια!

Εξαφάνιση δύο αδελφών 15 και 13 ετών την Κυριακή από την περιοχή του Περαιά.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση των ανηλίκων στις 19 Αυγούστου 2019 και προέβη σήμερα, 20 Αυγούστου 2019, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανηλίκων, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Εξαφανίστηκαν το βράδυ της Κυριακής
Ο Χαϊντάρ Αχμάντι έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 60 κ., έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε κρατούσε ένα κόκκινο σακίδιο. O Σαφντάρ Αχμάντι έχει ύψος 1,58 μ., ζυγίζει 55 κ., έχει καστανά μαλλιά και μάτια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Συναγερμός! Αγνοείται 22χρονος που έπεσε στα νερά του Μόρνου!

Συναγερμός στον Πειραιά! Εξαφανίστηκαν δυο ανήλικα αδέρφια!

Πηγή: iefimerida.gr

Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη! Εξαφανίστηκε 17χρονος!

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές στην Θεσσαλονίκη μετά την εξαφάνιση 17χρονου νεαρού ο οποίο αγνοείται από την Δευτέρα.

Ο Hashemi έχει βαμμένα κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,70 μ. και ζυγίζει 70 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα, σορτσάκι και σαγιονάρες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Εξαφανίστηκε 17χρονος στην Θεσσαλονίκη