Θρήνος! Έφυγε από την ζωή πολύ γνωστός πολιτικός!

Είχε σοβαρά προβλήματα υγείας!

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή πολύ γνωστός πολιτικός!

Θρήνος έχει ξεσπάσει μετά την είδηση ότι έφυγε από την ζωή πολύ γνωστός πολιτικός!

Πιο συγκεκριμένα, ο «ιδρυτής πατέρας» και πρώην πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, ο Ρόμπερτ Μουγκάμπε, πέθανε σε ηλικία 95 ετών, ανακοίνωσε μέσω Twitter ο πρόεδρος της χώρας Έμερσον Μνανγκάγκουα.

Ο Μνανγκάγκουα ανέφερε πως «ο σύντροφος Μουγκάμπε» υπήρξε προσωπικότητα-«εικόνισμα της απελευθέρωσης», ήταν «παναφρικανιστής που αφιέρωσε τη ζωή του στην χειραφέτηση και την ενδυνάμωση του λαού του» και ότι η «συμβολή του στην ιστορία του έθνους μας και της ηπείρου μας δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

Η οικογένεια του Μουγκάμπε επιβεβαίωσε ότι ο πρώτος ηγέτης της χώρας μετά την ανεξαρτησία, που αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, απεβίωσε, μετέδωσε το BBC.

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή πολύ γνωστός πολιτικός!

Ο Μουγκάμπε ανατράπηκε με στρατιωτικό πραξικόπημα τον Νοέμβριο του 2017, έπειτα από τρεις δεκαετίες στην εξουσία. Να σας θυμίσουμε και αυτό: Σοκ! Νεκρός από ανακοπή γιος πασίγνωστου πολιτικού!


Ενημερωμένη πηγή που μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς διευκρίνισε πως ο πρώην πρόεδρος —και πρώην ηγέτης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα στην άλλοτε Ροδεσία, το de facto κράτος που προέκυψε από την βρετανική αποικία της Νότιας Ροδεσίας χωρίς να εξασφαλίσει ποτέ διεθνή αναγνώριση— πέθανε στη Σιγκαπούρη, όπου νοσηλευόταν συχνά τα τελευταία χρόνια.

Ο Μουγκάμπε εξαναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εξουσία αφήνοντας τη χώρα βυθισμένη σε βαθιά οικονομική κρίση, που δεν σταματά να επιδεινώνεται.

Σοκ! Βρέθηκε νεκρός γνωστός υπουργός σε τροχαίο! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Σοκ! Βρέθηκε νεκρός γνωστός υπουργός σε τροχαίο! Τι συνέβη;

Νεκρός ανασύρθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Δευτέρας στην επαρχία Βαν ο υφυπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού της Τουρκίας Χαλούκ Ντουρσούν.

Ο Αχμέτ Χαλούκ Ντουρσούν βρισκόταν στην επαρχία Μους για να παραστεί στις εκδηλώσεις για την επέτειο από τη Μάχη του Μαντζικέρτ (1071) μεταξύ των Σελτζούκων και της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Στη συνέχεια επισκέφθηκε μια ιστορική τοποθεσία στην επαρχία Μπιτλίς.

Μετά τη αναχώρησή του από την Μπιτλίς, το όχημα στο οποίο επέβαινε βγήκε από τον δρόμο σε μια περιοχή της γειτονικής επαρχίας Βαν. Άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Το TRT δεν διευκρίνισε τα αίτια του δυστυχήματος. Αντίθετια με το Demirören News Agency μετέδωσε ότι το αυτοκίνητο έπεσε σε λακούβα και ο οδηγός του έχασε τον έλεγχό του.

Πένθος! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός!

Ο Ντουρσούν ήταν 62 ετών, σύμφωνα με την προσωπική ιστοσελίδα του. Διορίστηκε υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού τον Ιούλιο του 2018.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε μέσω Twitter ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. «Με μεγάλη μου θλίψη πληροφορήθηκαον τον θάνατο του Αχμέτ Χαλούκ Ντουρσούν, του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού. Είθε ο Αλλάχ να τον ευλογεί για τις μοναδικές υπηρεσίες και τη συνεισφορά του στη χώρα μας» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.

Πηγή: protothema.gr

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστος πολιτικός! Μπαίνει χειρουργείο...

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο οδηγήθηκε πασίγνωστος πολιτικός! Μπαίνει χειρουργείο προκειμένου να υποβληθεί επειγόντως σε αφαίρεση της χοληδόχου κύστεως.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν σταμάτησε πρόωρα τις διακοπές του στην Αυστρία και επέστρεψε στο Λουξεμβούργο για να υποβληθεί σε επέμβαση

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκε χρειάσθηκε να «συντομεύσει» τις διακοπές του στην Αυστρία και «να επανέλθει στο Λουξεμβούργο προκειμένου να υποβληθεί επειγόντως σε αφαίρεση της χοληδόχου κύστεως», εξηγεί η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Βρυξέλλες.

Πένθος για Έλληνα βουλευτή! Νεκρό σε τροχαίο μέλος της οικογένειας του!

Ο Γιούνκερ, ο οποίος βρίσκεται στην ηγεσία της Επιτροπής από το 2014 και του οποίου η θητεία εκπνέει τον προσεχή Οκτώβριο, χρημάτισε επίσης πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου από το 1995 έως το 2013.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστος πολιτικός

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σοκ! Εγκεφαλικό επεισόδιο για γνωστό Έλληνα πολιτικό!

Σοκ! Εγκεφαλικό επεισόδιο για γνωστό Έλληνα πολιτικό!

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για τον Σταμάτη Γκάβαλη, ο οποίος εκλέχθηκε Περιφερειακός σύμβουλος Εύβοιας στις εκλογές της 26ης Μαϊου, με τον συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου...

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την ώρα που οδηγούσε στη περιοχή της Νεάπολης με αποτέλεσμα μάλιστα να προκληθεί ελαφρύ ατύχημα.

Μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο «Aττικόν Νοσοκομείο» όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σοκ! Εγκεφαλικό επεισόδιο για γνωστό Έλληνα πολιτικό!

Πηγή: eviazoom.gr

Στο νοσοκομείο γνωστός Έλληνας πολιτικός! Μπήκε στο χειρουργείο!

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα εισήχθη γνωστός Έλληνας πολιτικός. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, ενώ μεταφέρθηκε προληπτικά για ένα βράδυ στη Εντατική.

Σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο κ. Νίκος Φίλης, στην Γ’ Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς». Το χειρουργείο πήγε καλά σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει καλά μετεγχειρητικά και ευχή όλων είναι να βγει γρήγορα και πιο δυνατός από το νοσοκομείο. Στο πλευρό του αυτές τις ημέρες στάθηκαν η οικογένειά του και στενοί του φίλοι και σύντροφοί του.

Στο νοσοκομείο γνωστός Έλληνας πολιτικός

Τροχαίο σοκ για γνωστό Έλληνα πολιτικό! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Τροχαίο σοκ μόλις έσκασε για γνωστό πολιτικό, και έχουμε όλο το ρεπορτάζ με το τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες!

Πρόκειται για καραμπόλα, στην οποία ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, στη Λεωφόρο Φλέμινγκ στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το πρώτο από τα τρία οχήματα που εμπλέκονται στο τροχαίο, σταμάτησε γιατί το προπορευόμενο από αυτό όχημα, ήθελε να παρκάρει.

Το ίδιο έκανε και το όχημα στο οποίο επέβαινε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς., όμως ο οδηγός του τρίτου οχήματος δεν πρόλαβε να σταματήσει με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο του Δήμου, το οποίο τελικά κατέληξε να συγκρουστεί με τη σειρά του με το τζιπ που είχε σταματήσει μπροστά από αυτό.

Ευτυχώς, παρά την σφοδρή σύγκρουση, δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.