Εξελίξεις με την μικρή Αλεξία! «Έσπασε» τη σιωπή του ο 54χρονος κατηγορούμενος!

Τι αποκάλυψε;

Εξελίξεις με την μικρή Αλεξία! «Έσπασε» τη σιωπή του ο 54χρονος κατηγορούμενος!

«Έσπασε» τη σιωπή του ο 54χρονος κατηγορούμενος! Εξελίξεις με την μικρή Αλεξία!

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την τραγωδία στις Θεσπιές στην Θήβα, όπου ένας 54χρονος πατέρας τριών παιδιών είχε πυροβολήσει στον αέρα ανήμερα του Πάσχα την ώρα του γλεντιού.

Ξαφνικά η 8χρονη Αλεξία που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στο απέναντι χωριό, έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος από την αδέσποτη σφαίρα που δέχτηκε.

Είδηση σοκ: Εγκατέλειψαν κοριτσάκι 3 χρονών σε πάρκο στο Ηράκλειο!

Σχεδόν μισό χρόνο μετά το περιστατικό ο κατηγορούμενος σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μέσω του δικηγόρου του δηλώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι προσεύχεται κάθε μέρα να γίνει καλά το παιδί.

"Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το οποίο έγινε. Δεν μπορώ...Προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά αυτό το κοριτσάκι. Πώς θα ζήσω με αυτό το βάρος στη ζωή μου". Αυτά είναι τα λόγια του 54χρονου, τα οποία μετέφερε ο δικηγόρος του, Αλέξης Στεφανάκης.

Ο κατηγορούμενος μετά την τραγωδία έχει κλειστεί στον εαυτό του. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και η κόρη του, η οποία επαναλάμβανε στη δικαστική αίθουσα την πρόθεση της οικογένειά της να σταθεί στην 8χρονη Αλεξία.

Ο πατέρας μου είναι συγκλονισμένος. Δεν πάει ούτε μέχρι το μπαλκόνι. Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι. Θα βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε αυτό το παιδάκι.

Την ίδια στιγμή η οικογένεια της Αλεξίας ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Τα έξοδα για την αποθεραπεία της είναι τεράστια και οι γονείς δεν μπορούν να τα καλύψουν. Εχουν εγκαταλείψει τις δουλειές τους και βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του παιδιού. Η Αλεξία η οποία στα 8της χρόνια δίνει τη σκληρότερη μάχη της ζωής της.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πατέρας της μικρούλας, Λουκάς Σαμαρτζής, δήλωσε:

«Ακριβώς 5 μήνες. Ένα βάσανο σκέτο. Oύτε μιλάει ούτε τίποτα. Μόνο κουνάει λίγο τα άκρα του. Όλο το μυαλό εκεί, είναι γιατί να τύχει σε έμενα αυτό το πράγμα».

«Nτροπή του, κατέστρεψε μια οικογένεια, έκλεισε ένα σπίτι ουσιαστικά» είπε.

Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αλεξίας: «Καταστραφήκαμε! Πρέπει να μεταφερθεί στο εξωτερικό» (Βίντεο)

Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αλεξίας, ο οποίος δήλωσε πως: «καταστραφήκαμε και πρέπει να μεταφερθεί στο εξωτερικό».

Η υπόθεση συγκλόνισε το πανελλήνιο εγείροντας ερωτηματικά για τη νομοθεσία σχετικά με τους άσκοπους πυροβολισμούς.

«Μας κατέστρεψε ο δράστης» δηλώνει ο πατέρας της οκτάχρονης Αλεξίας, η οποια χτυπήθηκε στη Θήβα από αδέσποτη σφαίρα, ανήμερα του περασμένου Πάσχα.

Για το βασανιστήριο που βιώνει επί πέντε μήνες, βλέποντας καθηλωμένο στο κρεβάτι το παιδί του, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο πατέρας.

«Ούτε μιλά, ούτε τίποτα. Μόνο κουνά λίγο τα άκρα της» τόνισε για το κορίτσι ο πατέρας, φανερώνοντας την ανείπωτη θλίψη του.

Τραγωδία στο Αίγιο: Ξέσπασε ο πατέρας του παιδιού που πέθανε! Συγκλονίζουν τα λόγια του!

Τη δέσμευση της περιουσίας του δράστη ζητά η οικογένεια της μικρής Αλεξίας, ενώ κινείται νομικά για να διεκδικήσει ένα εκατομμύριο από τον δράστη.

Η ανάγκη να μεταφερθεί η μικρή στο εξωτερικό, σε κέντρο αποκατάστασης, κρίνεται αναγκαία ωστόσο δεν υπάρχουν οι απαιτούμενοι πόροι.

Ο πατέρας απευθύνει έκκληση, δίνοντας στη δημοσιότητα τραπεζικό λογαριασμό, ώστε όσοι πολίτες επιθυμούν να χορηγήσουν οικονομική βοήθεια.

Συγκινητική ήταν η κίνηση των κατοίκων στις Θεσπιές που έδωσαν το «παρών» στη συναυλία για τη μικρή Αλεξία. Από την εκδήλωση συγκεντρώθηκε το ποσό των 10.000 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr