Σοκ στην Κρήτη: Άνδρας προσπάθησε να αρπάξει 7χρονη από το σχολείο της!

Θρίλερ!

Σοκ στην Κρήτη: Άνδρας προσπάθησε να αρπάξει 7χρονη από το σχολείο της!

Σοκ στην Κρήτη, όπου ένας άνδρας προσπάθησε να αρπάξει ένα 7χρονο κορίτσι μέσα από το σχολείο της!

Ο άνδρας κατηγορείται ότι μπήκε σε δημοτικό σχολείο και προσπάθησε, με δέλεαρ καραμέλες, να πείσει 7χρονο κοριτσάκι να τον ακολουθήσει στο σπίτι του!

Το κοριτσάκι αντέδρασε κι έβαλε τα κλάματα, ενώ μπροστά στο συμβάν, με τον 83χρονο να προσπαθεί να επιχειρεί να τραβήξει το παιδί, ήταν κι άλλοι μαθητές του σχολείου.

Η μητέρα του παιδιού, την ώρα εκείνη βρισκόταν σε σπίτι κοντά στο σχολείο, όπου είχε πάει για κοινωνική επίσκεψη.

Κέρκυρα: Βρέθηκε νεκρός στην θάλασσα!

Ακούγοντας τις φωνές κι αναγνωρίζοντας την κόρη της, έτρεξε στο σχολείο. Το παιδί της διηγήθηκε όσα συνέβησαν και στη συνέχεια η μητέρα καυγάδισε με τον ηλικιωμένο.

Ο 83χρονος συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, ενώ υπέβαλε μήνυση στη μητέρα για απλές σωματικές βλάβες. Ο ηλικιωμένος που οδηγήθηκε στον ανακριτή και πρόκειται να απολογηθεί αύριο, φέρεται να εξέφρασε την απορία του για την κράτησή του, λέγοντας πως επρόκειτο για παρεξήγηση.

Κρήτη: Ώρες αγωνίας όταν αμάξι πήρε φωτιά εν κινήσει! Επέβαιναν 2 παιδιά!

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα στην Κρήτη, όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και παιδιά «άρπαξε» φωτιά.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ λίγο πριν τον Άγιο Νικόλαο όταν σε ένα αυτοκίνητο που ήταν εν κινήσει εκδηλώθηκε φωτιά. Ο οδηγός αντιλήφθηκε τους καπνούς και σταμάτησε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και δύο παιδιά.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με πέντε άνδρες που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφεραν κι έσβησαν την φωτιά. Ευτυχώς όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στη υγεία τους ενώ οι φλόγες προκάλεσαν αρκετές ζημιές στο αυτοκίνητο.

Πηγή: iefimerida.gr

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Μεγάλη φωτιά σε βιοτεχνία!

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο και στην Πυροσβεστική, για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα σε βιοτεχνία!

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε βιοτεχνία επί της οδού Λεωνιδίου στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Πρόκειται για αποθηκευτικό χώρο βιοτεχνίας χαρτικών οπότε υπάρχει αρκετή καύσιμη ύλη γι’ αυτό οι πυροσβέστες έχουν λάβει μέτρα προκειμένου να μην επεκταθεί σε γύρω κτίρια.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες, 12 οχήματα. Αναλυτικά: 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα από το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ).

Να σημειωθεί πως δεν υπάρχει αναφορά για εγκλωβισμένους.

Πηγή: newpost.gr

Μεγάλη φωτιά τώρα στα Καλάβρυτα!

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τώρα στα Καλάβρυτα, με ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να βρίσκονται στην περιοχή για να σβήσουν την πυρκαγιά!

Η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Λεχούρι Καλαβρύτων Αχαΐας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς επιχειρούν 18 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα με πέντε πυροσβέστες. Aπό αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και δύο Πεζετέλ.

Μεγάλη φωτιά στο Αγρίνιο!

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή Σκουτερά Αγρινίου.

Αμέσως ξεκίνησαν πτήσεις δύο ελικόπτερα και δύο πετζετέλ, ενώ επί τόπου επιχειρούν για την κατάσβεση 52 πυροσβέστες με 17 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρων.

Η φωτιά καίει δασική έκταση με πουρνάρια κοντά στο μοναστήρι της Λυκουρίσης και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή, αν και ο καπνός είναι ορατός και από την εθνική οδό.

Φωτιά τώρα στην Σαλαμίνα! Εκκενώθηκε οικισμός!

undefinedundefined

Πηγή φωτογραφιών: agriniopress.gr

Μεγάλη φωτιά τώρα στην Ζάκυνθο!

Μεγάλη φωτιά μαίνεται τώρα στη Ζάκυνθο, στην περιοχή Λαγκαδάκια.

Η πυρκαγιά καίει δασική έκταση και καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες να τεθεί υπό έλεγχο, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ανδρέας Ρίζος.

Φωτιά τώρα στην Κάρυστο! Καίει βλάστηση σε πλαγιά!

Εξελίξεις με τις φωτιές σε Ασπρόπυργο και Μαρκόπουλο!

Υπό έλεγχο τέθηκαν λίγο πριν από τις 7:30 το απόγευμα οι δύο φωτιές στην Αττική που απασχόλησαν την Πυροσβεστική.

Η πρώτη ξέσπασε στο Λατομείο Μαρκοπούλου, σε ξηρά χόρτα και χαμηλή βλάστηση, περίπου στις 5 το απόγευμα. Επί τόπου έσπευσαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες.

Κοντά στην εστία της φωτιάς βρισκόταν μάντρα αυτοκινήτων, που δεν έχει υποστεί ζημιές, καθώς οι πυροσβέστες απέτρεψαν εγκαίρως την επέκτασή της. Εν τούτοις, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχουν υποστεί ζημιές πέριξ παρκαρισμένα οχήματα.

Στον Ασπρόπυργο, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε περί τις 17:30 το απόγευμα για φωτιά σε υπαίθριο χώρο στην Νέα Ζωή, όπου υπήρχαν και απορρίματα. Επί τόπου έσπευσαν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα και πλέον η επιχείρηση κατάσβεσης έχει προχωρήσει πολύ.

Πηγή: protothema.gr

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την πυρκαγιά στη Νέα Μάκρη! " Τα παιδιά μου είδαν τους εμπρηστές από το μπαλκόνι"!

Για την αιτία της πυρκαγιάς στη Ν. Μάκρη μίλησε ο κ. Σάββας Τζιλάβης, κάτοικος της Νέας Μάκρης όπου τα ξημερώματα ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά η οποία αυτή την ώρα είναι σε ύφεση.

Όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN: «Το πατρικό της συζύγου μου είναι στα 70 μέτρα από εκεί που ξεκίνησε η φωτιά.

Η πεθερά μου με την αδελφή της συζύγου μου, στις 1:30 το βράδυ, είδαν ένα αυτοκίνητο και ένα μηχανάκι, το έχουμε δηλώσει ήδη στην αστυνομία, με 6-7 άτομα. Έχουν δει την πινακίδα. Είναι σίγουρος ο εμπρησμός. Με ξύπνησαν μισή ώρα μετά. Η φωτιά έπιασε στις 2:10 περίπου και πήγα στο σημείο αμέσως».