Συναγερμός! Εγκαταλελειμμένο βρέφος σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία!

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Συναγερμός! Εγκαταλελειμμένο βρέφος σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία!

Συναγερμός έχει σημάνει με το εγκαταλελειμμένο βρέφος σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Το μωρό εντοπίστηκε σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία από περίοικους που περνούσαν από το σημείο. Το νεογέννητο κοριτσάκι ήταν τυλιγμένο με μία πετσέτα και το είχαν τοποθετήσει μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ. Οι περαστικοί ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές.

Σοκ! Παπάς παραλίγο να πνίξει βρέφος στην βάφτιση!


Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έβγαλαν το μωράκι από το καρότσι και το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι καλά στην υγεία του.

magnesianews.gr

Φρίκη! Βρέθηκε νεκρό μωρό μέσα σε σακούλα σε νεκροταφείο του Ναυπλίου!

Φρίκη! Βρέθηκε ένα μωρό νεκρό μέσα σε σακούλα και όλο το σκηνικό έγινε σε νεκροταφείο του Ναυπλίου!

Το μακάβριο θέαμα αντίκρισαν κάποιες γυναίκες οι οποίες κάλεσαν και τις αρχές. Μέσα σε μια σακούλα ήταν το άψυχο κορμάκι ενός νεογέννητου μωρού, ακριβώς δίπλα από φρεσκοσκαμμένο τάφο.

Τρομοκρατημένες από το θέαμα και σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν την αστυνομία που κατέφθασε στο σημείο για το πρωτόγνωρο αυτό γεγονός που έχει προκαλέσει την φρίκη και τον αποτροπιασμό στους κατοίκους της Άριας.

Στο σημείο κλήθηκε και ιατροδικαστής για να διαλευκάνει την υπόθεση που ερευνάται εξονυχιστικά από την αστυνομία για το πώς ακριβώς βρέθηκε το νεκρό έμβρυο στο σημείο, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο πρόσφατης ταφής από γραφείο τελετών.

Θρηνεί η Κρήτη! Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα!

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των εμπείρων αξιωματικών της αστυνομίας που εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και όλους τους πιθανώς εμπλεκόμενους στην τρομακτική αυτή υπόθεση.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Φρίκη στην Ομόνοια: Νεκρός άνδρας στον δρόμο!

Φρίκη επικράτησε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ομόνοια. Εντοπίστηκε στο δρόμο νεκρός άνδρας.

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το τραγικό συμβάν;

Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα, άνδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, επί της οδού Ψαρών στην Ομόνοια.

Ο άνδρας έφερε τραύμα στο κεφάλι που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που κλήθηκε και εξέτασε το πτώμα, οφείλεται σε πτώση.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια Αθηνών.

Θρήνος στον Βόλο! Νεκρός στα 35 του μετά από μοιραία βόλτα με το αυτοκίνητο!

Θρήνος στον Βόλο! Νεκρός στα 35 του μετά από μοιραία βόλτα με το αυτοκίνητό του!

Ένας 35χρονος έχασε τη ζωή του σήμερα, στις 6:15, λίγο έξω από τον Βόλο σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Βόλου-Βελεστίνου σε μία μεγάλη ευθεία μεταξύ Χαλυβουργίας Ελλάδος και ΠΕΒ.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε στο πίσω μέρος προπορευόμενου φορτηγού, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος του αυτοκινήτου, να ανατραπεί πάνω στο οδόστρωμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός και να χάσει τη ζωή του.

Ωστόσο χτες υπήρξε ένα ακόμα θρίλερ με νεκρό άντρα στο Μαρούσι!

Τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, μαζί με το ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο απεγκλώβησαν τον 35χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε νεκρός σε νοσοκομείο του Βόλου.

Λόγω του τροχαίου δυστυχήματος, η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο διεκόπη και για μία ώρα η διέλευση των οχημάτων γινόταν από παράδρομο του αυτοκινητόδρομου.

Ασύλληπτη τραγωδία στη Λαμία: Ι.Χ έπεσε πάνω σε παιδιά με ποδήλατα! Νεκρός ένας 15χρονος!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στη Λαμία. Ι.Χ έπεσε πάνω σε παιδιά την ώρα που έκαναν ποδήλατο. Νεκρός ένας 15χρονος μετά την σύγκρουση.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός υπήκοος έπεσε πάνω στα παιδιά, τραυματίζοντας σοβαρότατα το 15χρονο παιδί, το οποίο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν γύρω στα πέντε ποδήλατα και είχαν φώτα μπρος και πίσω, κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου μέσα στο χωριό, στο ύψος του "Γκλαντζούνη", όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με εκείνα, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο οδηγός φέρεται να τα είδε την τελευταία στιγμή και ενώ απέφυγε το πρώτο έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε ελαφρά και το τρίτο. Από το ΑΤ Στυλίδας συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, ενώ πάρθηκε αίμα για αλκοολομέτρηση.

Λαμία νεκρός 15χρονος

Λαμία νεκρός 15χρονος

Λαμία νεκρός 15χρονος

Θρήνος στο Ωραιόκαστρο: Νεκρός ποδηλάτης!

Τραγωδία και θρήνος στο Ωραιόκαστρο! Βρέθηκε νεκρός ποδηλάτης!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (03/07) στο Ωραιόκαστρο όταν ένα ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε ποδηλάτη που κινούνταν στην άκρη του δρόμου.

Οπως αναφέρει το oraiokastro24.gr το αυτοκίνητο χτύπησε τον ποδηλάτη, ο οποίος ήταν περίπου 60 ετών, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο ο φωτισμός είναι πολύ χαμηλός με αποτέλεσμα ο ποδηλάτης να μην γίνει αντιληπτός.

Νεκρός ποδηλάτης στο Ωραιόκαστρο

Εικόνα: ΙΧ παρέσυρε ποδηλάτη


Τον άτυχο ποδηλάτη παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου και κατέληξε. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία.

Νεκρός ποδηλάτης στο Ωραιόκαστρο
Το ποδήλατο του 60χρονου -Φωτογραφία: oraiokastro24.gr
Χαρακτηριστικό είναι ότι από τη σύγκρουση ράγισε το τζάμι του αυτοκινήτου.

TAGS