Ραγδαίες εξελίξεις με το μωράκι που παράτησαν στη Νέα Ιωνία! Τι συνέβη;

Έσκασε τώρα!

Ραγδαίες εξελίξεις με το μωράκι που παράτησαν στη Νέα Ιωνία! Τι συνέβη;

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν προκύψει με το μωράκι που παράτησαν στη Νέα Ιωνία! Τι συνέβη; Διαβάστε αναλυτικά!

Σύμφωνα με το νεότερο ρεπορτάζ, εντοπίστηκε η μητέρα του νεογέννητου κοριτσιού που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο χθες, μέσα σε καροτσάκι σούπερ μάρκετ, σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία. Η γυναίκα εξετάζεται από το τμήμα της Ασφάλειας Ανηλίκων.

Οι έρευνες των αρχών είχαν εστιαστεί στον εντοπισμό της. Ανάμεσα στα σενάρια, ήταν η μητέρα του βρέφους να μένει κάπου εκεί κοντά, ενώ το καρότσι του σούπερ μάρκετ παρέπεμπε σε κατάστημα της περιοχής που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των σούπερ μάρκετ βρέθηκε στον εξονυχιστικό έλεγχο των αστυνομικών.

Το νεογέννητο κοριτσάκι, μόλις επτά ημερών, ήταν τυλιγμένο με μία πετσέτα και στον ομφάλιο λώρο υπήρχε ακόμα το ειδικό μανταλάκι που βάζουν στα μαιευτήρια όταν γεννιέται ένα παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι τα κλάματά του ξεσήκωσαν τα ξημερώματα της Τετάρτης τους ενοίκους της πολυκατοικίας. Ο Παναγιώτης Μαδούρος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που γύρω στις τέσσερις το πρωί άκουσε το κλάμα του και κατέβηκε στην πιλοτή της πολυκατοικίας στην οδό Κασταμονής στη Νέα Ιωνία. «Λέω θα ντυθώ και τα κατέβω, βλέπω το καρότσι και το βρέφος μέσα να κλαίει. Ένιωσα την καρδιά μου να σταματά να χτυπά» περιέγραψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star.

Λίγο αργότερα, οι πιο έμπειρες ένοικοι της πολυκατοικίας, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. «Μόλις μας ένιωσε δίπλα του, σταμάτησε να κλαίει. Μετά ανεστέναζε συνέχεια» είπαν.

Το μωρό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.

Σάλος: Διευθύντρια σχολείου κρατούσε αλυσοδεμένο τον 8χρονο γιο της!

Διευθύντρια σχολείου κρατούσε αλυσοδεμένο και φιμωμένο τον 8χρονο γιο της και κατηγορείται με ποινή φυλάκισης!

Το περιστατικό σόκαρε όλη την τοπική κοινωνία!

Φιμωμένο με μονωτική ταινία, με τα μάτια καλυμμένα με ένα πανί, τα πόδια και τα χέρια του δεμένα επίσης με μονωτική ταινία και δεμένο με μια αλυσίδα στον λαιμό από μια πολυθρόνα, βρήκαν έναν οκτάχρονο στο σπίτι της μητριάς του αστυνομικοί στο Ντνίπρο της Ουκρανίας.

Η αστυνομία της πόλης εισέβαλλε στο σπίτι της 56χρονης διευθύντριας Δημοτικού σχολείου του Ντνίπρο, Άννας Ζίτνι, έπειτα από καταγγελία που δέχθηκε από τους γείτονές της για κακοποίηση του ανήλικου Στας, που είχε υιοθετήσει η Ζίτνικ. Ο Στας ήταν ένα από τα τέσσερα υιοθετημένα παιδιά της 56χρονης εκπαιδευτικού και - σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά - αυτή ήταν η τιμωρία του επειδή φώναζε.

Μέχρι την ημέρα που έγινε η καταγγελία η Ζίτνικ θεωρούνταν μια γυναίκα που ενδιαφέρεται για τα παιδιά της και προσπαθεί πολύ για να τα μεγαλώσει. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πραγματικότητα αποκαλύφθηκε όταν τα μεγαλύτερα παιδιά τής Ζίτνικ έδειξαν στους γείτονές τους φωτογραφίες που είχαν τραβήξει με τα κινητά τους από την κακοποίηση- τιμωρία του νεαρού Στας.

Αλυσοδεμένος 8χρονος

Σύμφωνα με την ψυχολόγο που ανέλαβε την παρακολούθηση των τεσσάρων παιδιών της Ζίτνικ μετά την σύλληψή της, η 56χρονη τα κακοποιούσε όλα ανεξαιρέτως εδώ και χρόνια. Η υπόθεση παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη και η 56χρονη είναι αντιμέτωπη με δεκαετή φυλάκιση, σε περίπτωση που κριθεί ένοχη. Όπως αναμένεται να υποστηριχθεί στο δικαστήριο, η Ζίτνικ είχε υιοθετήσει τα παιδιά για να λαμβάνει περίπου 550 ευρώ βοήθημα για κάθε τέκνο από το κράτος.

Πηγή: ethnos.gr