Εικόνες σοκ! Νεκρός σε τροχαίο ο Μιχάλης Μαρινάκης!

Πολύ δύσκολες ώρες!

Εικόνες σοκ! Νεκρός σε τροχαίο ο Μιχάλης Μαρινάκης!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Ρέθυμνο η είδηση του τραγικού χαμού του 32χρονου επιχειρηματία Μιχάλη Μαρινάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της Πέμπτης μετά από τροχαίο στο ύψος της Γεωργιούπολης.

Στην αιματοβαμμένη Κρήτη, η οποία από τις αρχές του 2019 μετράει ήδη 50 θύματα απ;o τροχαία, ήρθε να προστεθεί στον μακάβριο κατάλογο και το όνομα ενός παιδιού ο οποίος υπήρξε πολύ αγαπητός ανάμεσα στις τάξεις των Ρεθυμνιωτών.

Ανείπωτη θλίψη: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας!

Εικόνες σοκ! Νεκρός σε τροχαίο ο Μ. Μαρινάκης!

Όσοι τον γνώριζαν έχουν να λένε τα καλύτερα για το χαρακτήρα του. Ανοιχτόκαρδος, καλόψυχος και προσιτός, ο Μιχάλης Μαρινάκης διέθετε φιλίες δυνατές και σήμερα φρόντισε άθελά του να τις διακόψει μια για πάντα.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι το τελευταίο ποστάρισμα του Μιχάλη είχε γίνει μόλις πριν από τρεις ημέρες και συγκεκριμένα στις 9 Σεπτεμβρίου.

Εικόνες σοκ! Νεκρός σε τροχαίο ο Μ. Μαρινάκης!

Ημέρα κατά την οποία το πανελλήνιο υποδέχτηκε την είδηση του θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ένας από αυτούς που έσπευσαν να σχολιάσουν την μεγάλη απώλεια ήταν και ο ίδιος ο Μιχάλης, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Ένας από τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν! Καλό σου ταξίδι μεγάλε!».

Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

Νεκρός έπεσε Έλληνας επιχειρηματίας και η είδηση θανάτου του, προκαλεί συγκίνηση!

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κρήτη μετά το χαμό του γνωστού επιχειρηματία του Ηρακλείου, Ευάγγελου Τσιγώνη, ο οποίος διατηρούσε κατάστημα ανταλλακτικών στην περιοχή των Καμινίων και "έφυγε" σε ηλικία 75 ετών.

Απόπειρα αυτοκτονίας για γνωστό επιχειρηματία! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 17.30 από τον Ιερό Ναό της Παναγίας στο Μασταμπά, ενώ η σορός θα βρίσκεται στο Ναό από τις 16.30.

Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στην "Ηλιακτίδα" και στην ογκολογική του ΠΑΓΝΗ.

Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας! Τον «νίκησε» ο καρκίνος...

Νεκρός βρέθηκε Έλληνας επιχειρηματίας, και δυστυχώς τον «νίκησε» ο καρκίνος...

Ο 63χρονος «έφυγε» από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ήταν ένας άνθρωπος που έτρεχε για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του ανεξαρτήτως ώρας και μέρας. Ένας υπέροχος άνθρωπος.

Πρόκειται για τον Θεόδωρο Σωτηρίου που διατηρούσε για πολλά χρόνια επιχείρηση ελαστικών στην περιοχή Καμάρες στη Χαλκίδα.

Πένθος! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας!

Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας! Τον «νίκησε» ο καρκίνος...

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 16:00 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στη Δροσιά Χαλκίδας.

Θρήνος! Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

«Μαχητής» μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της ζωής του, ο ίδιος τα τελευταία χρόνια και άλλοτε γνωστός επιχειρηματίας της πόλης του Πύργου, Τάκης Φιλόπουλος, άφησε την τελευταία του πνοή χθες το μεσημέρι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στο οποίο νοσηλευόταν τις τελευταίες δυο μέρες λόγω προβλημάτων υγείας.

Ο Τάκης Φιλόπουλος ήταν εκ των γνωστότερων εμπόρων ελαίου. Η επιχείρησή του βρισκόταν στην οδό Τάκη Πετροπούλου από τα μέσα της δεκαετίας του ’60 που ξεκίνησε να ασκεί το επάγγελμα έως και τη συνταξιοδότησή του περίπου το 2009, όπου έπαψε παράλληλα και η λειτουργία του καταστήματος.

Απόπειρα αυτοκτονίας για γνωστό επιχειρηματία! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Με καταγωγή από τη Χώρα Τριφυλίας του σημερινού Δήμου Πύλου-Νέστορος, ήταν παντρεμένος με τη Σοφία Φλεβοτόμου, έχοντας αποκτήσει δυο κόρες τη Μαριφίλια και τη Χριστίνα. Η κόρη του Μαριφίλια, παντρεμένη με τον πολιτικό μηχανικό Κώστα Βασιλάρα, χάρισαν δυο εγγόνια στον κ. Φιλόπουλο, το Νίκο και τον Παναγιώτη. Δυο εγγόνια, το Νάσο και τη Μαρισόφη, του χάρισαν και η κόρη του Χριστίνα που είναι παντρεμένη με τον Άκη Μπαρτζιώτη. Συντετριμμένη η οικογένεια από την απώλεια του αγαπημένου τους συζύγου, πατέρα και παππού, σε ηλικία 84 ετών.

Ο κ. Φιλόπουλος τα τελευταία δυο χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία πάλεψε με σθένος μέχρι την τελευταία του πνοή. Αποτελούσε έναν εξαίρετο οικογενειάρχη, ο οποίος αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ από την πόλη του Πύργου. Το άκουσμα της είδησης της απώλειάς του βύθισε στο πένθος φίλους και γνωστούς.

Η νεκρώσιμος ακολουθία είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα 26 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στον Πύργο, και ώρα ώρα 5.30 μ.μ, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 4.30 μ.μ.

Πέθανε ξαφνικά Έλληνας επιχειρηματίας!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι πέθανε ξαφνικά Έλληνας επιχειρηματίας!

Ο ίδιος μάλιστα, είχε συνδέσει το όνομά του με το ξενοδοχείο «Τζάκι». Ο εκλιπών συνέχισε την οικογενειακή παράδοση, μεγαλώνοντας επί της ουσίας από μικρό παιδί στο «Τζάκι», το οποίο αρχικά λειτουργούσε ως εστιατόριο για να μετατραπεί το 1975 σε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Πάτρας.

Πρόσφατα, επέκτεινε τις δραστηριότητές του, με την δημιουργία της αίθουσας εκδηλώσεων «Συμπόσιο» στην οδό Κανελλοπουλου.

Με τη σύζυγό του Μαρία απέκτησαν δύο παιδιά τον Αλέξανδρο και το Νικόλαο.

Η κηδεία του θα γίνει Κυριακή 25-8-2019 και ώρα 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Προαστίου Πατρών.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλαιότερα στο thebest.gr είχε εξιστορήσει τη ζωή του και την εμπλοκή του με την οικογενειακή επιχείρηση.

Πέθανε ξαφνικά Έλληνας επιχειρηματίας!

Από τότε που γεννήθηκε, το 1956, ήταν μέσα στο «Τζάκι», καθώς όπως χαρακτηριστικά είχε πει: «Ο πατέρας μου – (σ.σ. ο αείμνηστος Νίκος Σπυρόπουλος) δεν με λυπήθηκε…».

Από παιδί, λοιπόν, ήρθε αντιμέτωπος με τις προκλήσεις της δουλειάς. Ως μαθητής Δημοτικού έπλενε ποτήρια και τζάμια, σκούπιζε, καθάριζε τα ψυγεία, και έκανε όλες τις βοηθητικές δουλειές. Αργότερα, ως έφηβος, μπήκε στα πιο «βαθιά νερά» της εξυπηρέτησης των πελατών και της διοίκησης του καταστήματος, στα οποία «κολυμπάει» με επιτυχία μέχρι σήμερα.

Για τον Κώστα Σπυρόπουλο δεν υπήρχαν αργίες, διακοπές και ξενοιασιά. Η καθημερινότητά του χωριζόταν ανάμεσα, στο σχολείο και τη δουλειά, αργότερα ανάμεσα στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων και στη δουλειά (όποτε ερχόταν στην Πάτρα από τη Ρόδο), ανάμεσα στη στρατιωτική θητεία και στη δουλειά, ανάμεσα στη δική του οικογένεια και τη δουλειά.

Έτσι, το 1975 όταν η οικογένειά του αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα, με το γνωστό ομώνυμο ξενοδοχείο, ο Κώστας Σπυρόπουλος ήταν εκεί για να κουβαλήσει τα υλικά κατασκευής, να βοηθήσει τους οικοδόμους, να συνδράμει, επί τρία χρόνια, όπως και όπου μπορεί, στη ανέγερση της ξενοδοχειακής μονάδας.

Βέβαια, παρά την κούραση, το άγχος και την αφοσίωση που είχε δείξει στη δουλειά του, ποτέ δεν είχε μετανιώσει και ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό του να κάνει κάτι άλλο